Ciolacu pornește jihadul anti-PNL: ”V-au mințit, acum să plătească!”

2
1213

După ce a racolat ”la greu” vedete ale lumii medicale, aflate de fapt de multă vreme în solda PSD, Marcel Ciolacu dă semnalul ”jihadului” anti-PNL.

Într-o postare plătită pe Facebook, liderul PSD lansează de fapt primul atac important la actuala conducere executivă a țării pe axa Palatul Cotroceni-Palatul Victoria.

Esența atacului PSD la PNL este cuvântul ”minciună” – adică marca înregistrată a ”baronimii roșii” pe care o conduce Marcel Ciolacu.

Sub această deviză la care PSD are expertiză fără egal, Ciolacu înșiră în postarea sa anti-PNL minciunile pe care le atribuie el liberalilor.

De menționat că PNL a ajuns la guvernare în urmă cu nici un an, după trei ani de jaf bugetar și dezastru provocat de cele trei guverne PSD care au orchestrat operațiunea ROMEXIT (planul pentru ieșirea de facto din Uniunea Europeană).

Practic, din 2016 încoace, PSD a avut toată țara pe mână, iar criza de astăzi este în mare parte rezultatul său.

În afară de încurajarea populației să nu respecte măsurile anti-COVID (ceea ce a dus la sufocarea spitalelor cu pacienți infectați), PSD a provocat un dezastru la fel de mare: îngroparea finanțelor țării.

Măsurile de majorări de pensii adoptate de PSD, într-o țară care nu are bani nici pentru plata pensiilor nemajorate (pe deficit, România se împrumuta lunar și înainte de majorarea pensiilor pentru a putea să le achite pe cele vechi), sunt un atac intenționat la stabilitatea națională.

Prin urmare, un mesaj precum cel de mai jos, care poate ”prinde” la cei care n-au trăit în România din 2016 încoace, este o mostră de demagogie și iresponsabilitate fără seamăn în Europa.

Mesajul lui Marcel Ciolacu despre ”minciunile” guvernării PNL 

V-au mințit. Trebuie să plătească! E rândul vostru acum!!!
❗ V-au mințit că au pus bani în buget pentru creșterea pensiilor de la 1 septembrie. Peste 5 milioane de seniori au fost păcăliți! Au văzut că de fapt le-au tăiat două treimi (26%) din cât li se cuvenea de drept! Banii de pensii au mers pe despăgubiri aberante, către clientela PNL care a furat în plină pandemie și către cumpărarea de primari la bucată.
❗ V-au mințit că au pus bani în buget pentru creșterea salariilor profesorilor de la 1 septembrie. Nu i-au pus! Peste 215.000 de dascăli au fost păcăliți! Profesorii au rămas să-și facă meseria cu mâinile goale în plină criză COVID-19: fără a fi testați, fără măști, fără mijloacele necesare învățământului on-line, fără bonusul de prima linie!
❗ V-au mințit că au grijă de medicii aflați în prima linie în lupta cu pandemia! Că le asigură echipamente de protecție și că le dau bonusurile promise. Peste 45.000 de medici și asistenți medicali au fost păcăliți, fiind nevoiți să iasă în stradă pentru drepturile lor!
⚠️ Acum vă mint că nu vor crește impozitele și taxele, deși, pe ascuns, lucrează de zor la simulări pentru a crește TVA-ul general de la 19% și TVA-ul la alimente de la 9% la 22%. Adică vor crește prețurile până la cer! Cu ce cost? Scăderea drastică a consumului, prăbușirea puterii de cumpărare și a nivelului de trai și aducerea a peste 1 MILION de români sub pragul sărăciei! Acest guvern incompetent vă minte din nou! După criza sanitară, vor aduce și urgia economică peste România.
Dar românii nu mai pot fi păcăliți! Ieșiți și prezentați CLAR măsurile de austeritate pe care vreți să le luați după alegeri! Oricum veți plăti. E rândul românilor, acum!

https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/posts/5233398600018879

Leave a reply