Ciolacu nu știe să numere și atacă PNL, USRPLUS și PMP: ”Au majoritatea, să nu mai dea vina pe noi!”

0
571

Partidul Social Democrat afirmă, în urma eșecului de la moțiunea de cenzură că PNL și aliații săi au acum majoritatea în Parlament și că ei răspund în totalitate de gestionarea pandemiei, a educației sau a economiei.

PSD nu a reușit nici măcar să supună la vot moțiunea de cenzură, din cauză că nu a avut cvorum la ședința comună.

Eșecul moțiunii de cenzură a fost posibil prin refacerea alianței PNL-USRPLUS-PMP, partide care au refuzat să participe la vot, plus UDMR ai cărei parlamentari au spus că vor fi în sală, dar au anunțat că nu vor vota în niciun fel.

Acum, după ce s-a făcut de râs cu moțiunea, Ciolacu&co. dau vina pe Opoziția parlamentară susținând că ea este de fapt puterea, o absurditate deplorabilă pentru un partid cu pretenții.

„Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei! PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum. Dar tot ce reușesc să producă este doar haos!”, este mesajul transmis pe Facebook de Partidul Social Democrat.

De asemenea, PSD a mai transmis că „pandemia nu dă semne că scade în intensitate” iar „începerea școlii se transformă într-un fiasco”:

„Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor; Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete; Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale! Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!”, a mai transmis Partidul Social Democrat.

Mesajul de mai sus este o minciună imensă. PSD are toată puterea, nu PNL, USRPLUS și PMP. E adevărat că PSD nu și-a putut demonstra puterea, prin eșecul moțiunii de cenzură, dar asta nu din cauza Opoziției, ci a unor parlamentari de la majoritatea PSD, ALDE și Pro România, care au ”defectat”.

De aceea, mesajul lui Marcel Ciolacu este o jignire pentru inteligența populației normale și un balsam pentru acea pătură tot mai subțire a electoratului care încă mai poate fi prostit cu astfel de minciuni ordinare.

Leave a reply