miercuri, ianuarie 26

Ciolacu minte românii în față: ”Nu m-am întâlnit cu George Simion de la AUR”. Imaginile vorbesc de la sine

6
1529

Vasile Dîncu și Marcel Ciolacu au fost surprinși de paparazzi la o clădire din Cartierul Primăverii în care a intrat și liderul AUR, George Simion.

În timp ce Vasile Dîncu a recunoscut întâlnirea cu baronul AUR, Marcel Ciolacu minte în față opinia publică din România, folosind formule eufemistice prin care vrea să scape de rușinea asocierii cu un partid indezirabil.

”Nu am avut o întâlnire cu George Simion. Am avut o discuție telefonică. Ne-am contactat unul pe altul. Am făcut rost de telefoanele unul celuilalt. Nu are importanță cine a sunat primul”, a spus Marcel Ciolacu, de la sediul PSD, după negocierile de azi de la Palatul Cotroceni.


Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că a avut, joi, o întâlnire cu unul dintre co-preşedinţii AUR, George Simion, însă susţine că a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o întâlnire politică.

„Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă politică. Nici măcar nu ne-ar ajuta dacă facem acest lucru, nici procentele nu ne ajung ca să facem o majoritate şi nici nu cred că suntem compatibili în acest moment. AUR este un partid contra sistem, noi facem parte încă din mainstream-ul politic şi atunci cu siguranţă nu avem prea multe ce să colaborăm”, susţine Dîncu.

Așadar, George Simion și liderii PSD s-au aflat în același loc în care a intrat și George Simion, liderul AUR. Dar în timp ce Dîncu l-a văzut, Ciolacu a orbit brusc și zice că nu s-a întâlnit cu el.

De ce face liderul PSD aceste eschive?

Pentru că AUR este o grupare de sorginte rusească, iar Uniunea Europeană a identificat Moscova drept principală sursă a atacurile fake news menite să arunce în aer Europa, fie cu mesaje despre pandemie, fie cu implicarea în susținerea Brexit via Cambridge Analytica, fie prin susținerea partidelor antieuropene și a naționaliștilor gen Le Pen, Farage, George Simion, Salvini etc.

PSD face parte din Partidul Socialist European, al doilea grup politic din UE după PPE, iar Marcel Ciolacu știe că o asociere cu o grupare anarhistă și neofascistă cum este AUR îl afectează puternic.

VEZI ŞI:

”Fauna” AUR la Cotroceni: trădători, bătăuși, circari, scandalagii. George Simion, de mână ”pe sub masă” cu baronii PSD

Interviu BBC: „Vom avea soldați-roboți și roboți-soldați. 70% din oameni trăiesc în Facebook sau Twitter. Controlezi mintea, ai puterea”

BREXIT. Pericol de criză alimentară în Marea Britanie. Coadă imensă de TIR-uri, supermarketurile fac provizii, populația se teme

6 comments

Leave a reply