vineri, octombrie 7

Ciolacu: Liberalii fac „anumite ședințe la Sinaia” ca să înceapă „un atac la Ciolacu, Grindeanu și Rafila”

2
236

Marcel Ciolacu spune că liberalii vor să transfere PSD responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în energie, liderul social-democrat susținând că Ministerul Energiei, care este în portofoliul PNL, trebuie să vină cu soluții și explicații.

„Înteleg că partenerii nostri de coaliție fac anumite ședințe la Sinaia unde hotărăsc că vinovații sunt cei de la ANRE și să înceapă un atac la Ciolacu, Grindeanu și Rafila. Nu am nicio problemă că nu facem balet. (…) Dar politica în energie o face Ministerul Energiei”, a spus Ciolacu.

El a adăugat că liberalizarea din energie „a dus de fapt la inventarea din nou a băieţilor deştepţi din energie”, acuzând că în ordonanță s-a strecurat o prevedere favorabilă acestora, informează hotnews.

„Avem o supraimpozitare la producători, dar şi acolo cineva a strecurat, în Ordonanţă, să fie luat preţul mediu, astfel încât s-au încadrat sub 450, ca să fie această supraimpozitare şi chiar mi-aş dori ca prim-ministrul să afle cine a strecurat acest preţ mediu în Ordonanţa trecută, să ştim şi noi cine, subteran, face jocurile în România pentru energie”, a spus Ciolacu.

2 comments

Leave a reply