duminică, iulie 21

Ciolacu, îndrăgostit de prostia cifrelor. Face pe niznaiul după ce, între 2016 și 2020, PSD a distrus economia

0
964

PSD continuă politica de tip criminal: a ucis economia României în vremea guvernărilor Dragnea, iar acum acuză actualul guvern că produce daune financiare țării când nu are nici măcar un an la putere și nu a putut repara nici 10% din dezastrul provocat între 2016 și 2020 de PSD și ALDE.

Fidel manipulării bolșevice, urmașul lui Dragnea perpetuează practica smintelii orale, încercând să dezvolte o masă suficient de mare de prostime.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri, iar în câteva luni „liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD”.

„Guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri. În câteva luni, liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD. Statistica oficială ne anunţă că peste 628.000 de contracte de muncă au încetat definitiv în trei luni de pandemie (16 martie – 17 iunie). Iată factura incompetenţei echipei Iohannis-Orban în a sprijini eficient economia. Practic, în 7 luni de mandat, PNL a reuşit să spulbere tot ce câştigase România în 3 ani de guvernare PSD, când şomajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii aruncă astfel ţara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011. Doar în acel coşmar economico-social am mai avut un asemenea şomaj de 5,2%”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că guvernarea PNL nu reuşeşte nici măcar să menţină numărul actual al angajaţilor din economie, în schimb, liberalii „au putut să-şi angajeze aproape 15.000 de pile la stat”.

„De fapt, singura strategie anti-şomaj care funcţionează în România de azi este să ai carnet de partid cu sigla PNL. Când oamenii rămân pe drumuri îţi trebuie mult cinism şi tupeu să vorbeşti despre investiţii faraonice în două cincinale. Liberalii insistă cu această farsă elogiată de un ministru drept ‘planul Marshall al PNL pentru România’. Singurul răspuns care se potriveşte la asta este unul apăsat: Marş cu hoţia”, a mai afirmat Ciolacu, într-un delir de tip sovietic.

Acuzațiile sale prostești trebuie menționate, fiind vorba de un partid votat de 22% din români, dar trebuie totodată și taxate ca fake news, altfel riscă să provoace daune la fel de mari ca numărul tot mai mare de morți din cauza COVID, marca PSD.

Leave a reply