luni, septembrie 27

Ciolacu: Gabriela Firea va coordona campania PSD pentru demiterea lui Clotilde Armand

0
66

Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, a declarat duminică seara, la România TV, că fosta primăriță a Capitalei (care e, de asemenea, șefa PSD București și senatoare) va prelua frâiele strângerii de semnături pentru referendumul de demitere a Clotildei Armand.

Ciolacu a mai anunțat că a trimis o propunere către toate partidele care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, solicitându-le să facă front comn pe plan juridic și, în același timp, să ajute PSD la strângerea de semnături.


Apelul vine într-un moment în care partidul pare să se fi împotmolit, numărul celor dornici să semneze pentru demiterea Clotildei Armand scăzând semnificativ.

Ciolacu a afirmat duminică, că “ne apropiem de 20.000 de semnături”, după ce, pe 8 august, spusese că s-au strâns “peste 15.000 de semnături”.

Asta înseamnă că, în ciuda mobilizării întregului activ de partid din Sectorul 1 și a campaniei de la Antena 3 și România TV, care o “toacă” pe Clotilde Armand zi și noapte, s-au obținut doar 4.000 de semnături în 14 zile: o medie de 285 de semnături pe zi.

 

Leave a reply