Ciolacu e dus rău: vede PSD câștigătorul alegerilor! A învățat să numere de la Dăncilă…

1
799

Marcel Ciolacu a scăpat până acum de COVID, dar riscă să fie bănuit de afecțiuni de altă natură. Altfel nu se explică declarațiile sale halucinante pe tema câștigării alegerilor de către PSD!

Partidul său se află la a treia mare înfrângere electorală, după europarlamentarele și prezidențialele din 2019. La aceste alegeri locale, PSD are aproximativ 30% din voturi, față de PNL – în jur de 34%.

În plus, PSD are mult mai puțin decât acum 4 ani – 37,58%.

E vorba de votul politic pe țară, singurul care contează în evaluarea cotei partidelor comparabil cu alegerile legislative.

Celelalte statistici (număr de primari, de președinți de CJ sau de consilieri) sunt valabile, dar nu pentru a defini câștigătorul.

PSD va bate din nou PNL în alegerile parlamentare, a afirmat, vineri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, scrie Agerpres. Potrivit acestuia, PNL a dus traseismul pe cele mai înalte culmi, acesta fiind exemplul suprem al politicii retograde liberale.

„Noi suntem pregătiţi şi vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situaţia medicală se va agrava – aşa cum atrag atenţia toţi specialiştii din domeniu -, vă spun clar: nu vom ezita nicio secundă în a alege viaţa oamenilor şi nu diurnele şi deplasările atât de dragi preşedintelui Iohannis şi partidului său! Vieţile oamenilor nu pot fi tranzacţionate pentru voturi!”, a scris liderul PSD pe Facebook.

„Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi! Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voinţa electoratului pentru că voi, peneliştii, aţi folosit banii publici pentru a cumpăra zeci şi zeci de parlamentari ca să vă menţineţi la putere şi mufaţi la resursele ţării!”, a mai scris Ciolacu.

VEZI ŞI:

„Vă rog să dați vina pe Federația Rusă pentru moartea mea”. Mesajul ziaristei anti-Putin, înainte de a-şi da foc

ALEGERI. Băsescu turează motoarele: ”Nu mă opresc. E ca şi cum i-ai spune unui avion: opreşte puţin!”

Crimă naţională: PSD vrea să ucidă complet România prin amânarea alegerilor!

1 comment

Leave a reply