miercuri, septembrie 28

Ciolacu alături de Vasile Dîncu, în conferință la Bistrița: „Cine să fie remaniat? Vasile tu ești remaniat?”

0
176

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat vineri, orice discuții interne pe tema unei remanieri a ministrului Apărării, Vasile Dîncu. Aflat în vizită la PSD Bistrița, organizație care l-a susținut pe Vasile Dîncu pentru funcția de minsitru al Apărării, Ciolacu a spus că remnaierea este un subiect „despre care n-a vorbit nimeni”.

„Cine să fie remaniat? Vasile tu ești remaniat ? Dar cine a anunţat remanierea? Există remanieri în guverne. A anunţat domnul prim ministru, de la UDMR aţi anunţat vreo remaniere? Eu nu pot să vă promit că nu există remanieri, fiindcă e un lucru firesc. Eu v-am zis că avem o temă despre care vorbim, despre care n-a vorbit nimeni. Eu nu am vorbit de această temă şi văd că domnul Dîncu este aici cu mine şi cică nu e remaniat. La ce să oferim explicaţii?”, a continuat Ciolacu, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor pe tema unei eventuale remanieri a ministrului Apărării Naţionale.

De precizat ar fi că alături de Marcel Ciolacu se aflau la conferință și Vasiel Dîncu dar și Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița cel care l-a susținut pe actualul ministru al Apărării pentru această funcție, informează hotnews.

Leave a reply