Ciolacu afirmă că Partidul l-a facut om: „PSD mi-a conferit un statut social”

0
86

Marcel Ciolacu a declarat, joi, intr-un interviu ca multumita PSD-ului a reusit sa dobandeasca un „statut social”. Conform lui Valeriu Nicolae, Ciolacu a fost somer pana la 37 de ani.

„Vom fi judecati atat pentru rezultate cat si ce am reusit sa intoarcem PSD-ului, care mie unul mi-a conferit foarte multe lucruri, inclusiv un statut social, ceea ce nu e un lucru…


Dar sa incerci, din cauza anumitor frustari sau anumitor rateuri, fiindca Liviu Dragnea a fost un presedinte, in ce priveste organizarea, partidului de exceptie. Sa vii sa anunti ca o sa creezi un partid mi se pare prea mult.

Eu nu am sa fac sub nicio forma acest lucru indiferent ce se va intampla. Cu totii suntem trecatori in functii. La un moment dat ori faci tu un pas inapoi cand simti ca tragi partidul in jos, ori atunci partidul functioneaza organic, se cupleaza oamenii si te schimba”, a declarat Ciolacu intr-un interviu la Radio Guerrilla.

In urma cu an, Valeriu Nicolae a prezentat in detaliu cariera profesionala a lui Marcel Ciolacu, pe atunci presedinte al Camerei Deputatilor.

„Seful PSD-ului a fost conform CV-ului somer pana la 37 de ani. A facut tarziu si cu greu o batjocura de facultate pe bani. Singura lui activitate pana la 37 de ani a fost sef la tineretul PSD-ist din Buzau si consilier la Primarie si Consiliul Judetean. In toata cariera lui a muncit in privat pentru 13 luni, timp in care a fost o absoluta catastrofa. Faimos pentru legaturile cu un terorist Omar Hayssan si pentru pozitia de pupincurist si vaslas a lui Dragnea a trait in rest numai din sinecuri politice intr-unul dintre cele mai corupte si sarace judete din tara.

(…) Ciolacu incepe facultatea la 24 de ani. Vine dintr-o familie care sta foarte bine cu finantele, deci nu exista alta justificare decat ca a fost mult mai prost decat cei care intrau la facultatile bune. La 24 de ani, desi locuieste in Buzau, face facultatea Ecologica de Drept in Bucuresti, Facultate care nu are licenta. Conform CV-ului nu are un loc de munca, ci se dedica total partidului pana la varsta de 37 de ani.

In 2003 mai face studii de doi ani se pare fara sa reuseasca sa-si ia o diploma de masterat desi e aceeasi bomba de universitate. Totusi, in 2012, la 45 de ani, isi ia un masterat de la SNSPA care sunt sigur ca merita citit. Examenele erau o gluma, dupa cum a scris public un coleg de generatie.

La 34 de ani este in sfarsit incadrat la firma proprie – consilier juridic. Este viceprimar, asa ca firma duduie de contracte publice si este investigata de DIICOT, ca orice afacere cinstita. Cum in CV e nevoie de un titlu mai serios, devine Director Executiv pentru 13 luni la o firma. Pe care o baga in pamant. O preia cu un profit de aproape 2 milioane si o lasa cu o datorie de aproape 4 milioane, caci asta e geniul PSD-ist. Renunta la privat si se dedica primariei si apoi e deputat. Ne reprezinta in niste comisii in parlament cu care nu are nicio legatura. Este cel de-al treilea om in stat”, scria Valeriu Nicolae.

Leave a reply