Ciolacu acuză USR că „vor face tot ce ţine de ei ca România să nu intre în spaţiul Schengen”

0
289
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat, sâmbătă, USR că va face tot ce poate pentru a bloca intrarea României în spaţiul Schengen, din motive politice, transmite Agerpres, citat de g4media.

Nu poţi să vii în faţa românilor şi să spui că vrei ca România să fie acolo unde este corect să fie, în Schengen, şi cât de mult te zbaţi tu la familia ta europeană, şi de fapt, de dimineaţa până seara, să mergi la Bruxelles sau prin alte state şi să încerci dintr-o raţiune total politică ca unui popor întreg, ce şi-a îndeplinit exemplar tot ce a avut, inclusiv în acest conflict dintre Rusia şi Ucraina, să i se facă iarăşi o nedreptate şi să nu intrăm în spaţiul Schengen. Eu sper ca acest lucru să nu se înâmple în decembrie. Şi, ca să fiu şi mai clar înţeles, cei de la USR vor încerca în perioada următoare exact ce au făcut şi până acum: vor face tot ce ţine de ei ca România să nu intre în spaţiul Schengen, pur şi simplu dintr-o raţiune total politică”, a declarat Ciolacu.

Liderul social-democrat a susţinut că USR doreşte blocarea intrării României în spaţiul Schengen pentru a pune acest eventual eşec pe seama coaliţiei de guvernare.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat, sâmbătă, la Bacău, la conferinţa de alegeri a filialei judeţene a PSD, eurodeputatul Dragoş Benea fiind ales pentru încă un mandat în fruntea acestei organizaţii.

Leave a reply