sâmbătă, noiembrie 27

Cinismul comunicatului PSD privitor la greva de la Metrou: “Dacă PSD ar fi fost la guvernare, cu siguranță România nu se afla în haosul actual”

0
1060

PSD a publicat pe rețele sociale un comunicat prin care învinuiește actuala guvernare de situația de la metrou.

Deși premierul Florin Citu a atras de mai multă vreme atenția PSD-ului că trebuie “încetat populismul”, acest partid, care a adus România la colaps general, își exprimă cu nerușinare sentimentul de supărare pe actualul Guvern, care, abia a intrat, de curând, la guvernare.

 

“Dacă PSD ar fi fost la guvernare, cu siguranță România nu se afla în haosul actual”, spune PSD in comunicat.

“De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească țapi ispășitori. NU să guverneze! Nu să găsească soluții!
Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovații de serviciu și ca urmare guvernanții au introdus noi restricții aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului).
Nu este disponibilă nicio descriere.
Comunicat PSD, sursa: Facebook.
Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliție nu știe altceva decât să creeze haos! Luați măsuri pentru a debloca situația, nu pentru a pasa vina! Guvernați sau plecați!”, încheie PSD comunicatul pe rețeaua socială, Facebook.

Leave a reply