sâmbătă, noiembrie 26

Cine sunt sataniștii care au depus coronavirusul pe Dumnezeu

1
1846

Papa Francisc nu are din tinerețe plămânii întregi. I-au fost decupați într-o operație în Argentina, pe vremuri, de aceea nu poate respira cu mască. Dar în ultima vreme, după ce pandemia a luat avânt și la Vatican, a ales să facă tot posibilul să se protejeze.

Mai simplu i-a fost să nu se mai apropie de credincioși, cum face de obicei, și le-a explicat de ce ne nevoie de distanță în astfel de vremuri chiar și în preajma lui Dumnezeu:

“Scuzați-mă dacă astăzi vă salut de departe, dar cred că dacă noi toți, în calitate de cetățeni, respectăm prescripțiile autorităților, acesta va fi un ajutor pentru a pune capăt acestei pandemii”, a spus Francisc din sala Paul al VI-lea din Vatican, unde a avut loc, miercuri, audiența, din cauza ploii.

În România, Dumnezeu e pângărit însă chiar de credincioși. Sau de cei care apar la evenimente religioase, pretinzând că sunt credincioși, dar care au alte misiuni decât credința acolo.

S-a întâmplat la Iași, de Sfânta Parascheva, unde ordinea a devenit dezordine din cauza unor cefe late asemănătoare cu cele au creat busculada din Piața Victoriei, în 10 august 2018, la protestul Diasporei împotriva PSD.

Indivizii respectivi filmau, provocau jandarmii și păreau interesați de crearea de incidente asemănătoarea cu cele de la măcelul din Piața Victoriei. Priamrul Iașiului, Mihai Chirica, a spus că autoritățile i-au identificat pe respectivii, care ”erau din sud, din Dolj, Olt…”. Adică, de la Olguța Vasilescu și Paul Stănescu, baronii PSD radicali care au fost aliații lui Liviu Dragnea în atacul din 10 august.

Cei care apar în imaginile surprinse la Iași seamănă cu agitatorii de la București. Ce puteau ei urmări? Haos. Scandal. Adică, destabilizare. Cui folosește? Prietenii de la Sputnik știu de ce.

”Libertatea” e ce strigă și iresponsabilii care cer renunțarea la ”botniță” în proteste care își propun destabilizarea României

Agitatorii veniți s-o spurce moaștele Sf. Parascheva și-au făcut însă treaba și au reușit să-i provoace și pe cei naivi, oameni simpli, veniți acolo nu cu scopuri malefice, ci din pură credință.

Vina le aparține în primul rând liderilor religioși, care nu au reușit să organizeze evenimentul în condiții de siguranță, devenind complicii celor care au interesul să provoace infectări în masă.

Aceștia nu doar că au permis incidentele și încălcarea regulilor, dar i-au lăsat pe vizitatorii iresponsabili să pupe racla cu moaște, s-o atingă cu mâna liberă și să depună astfel coronavirusul pe Cuvioasa Parascheva.

Imaginile sunt grăitoare în acest sens și ele arată ce pericol poate deveni pentru sănătatea populației și stabilitatea României să lași destinele credincioșilor pe mâinile unor sataniști deghizați în apărători ai Domnului.

Foto: capturi Digi24

 

VEZI ŞI:

Papa menține distanța față de credincioși: ”E de mare ajutor pentru a pune capăt pandemiei!

Papa Francisc: Vindecați inima, pentru a vindeca mediul

15 locuri din lume ferite de coronavirus

1 comment

  1. ISSIMA 15 octombrie, 2020 at 16:00 Răspunde

    Avertisment: moaștele nu acționează asupra proștilor și ticăloșilor, oricât ai atinge racla. Tu cel care vrei să fie binecuvântat, dacă te-ai dus acolo cu un gând ticălos, să creezi dezordine și să înjuri guvernul și Europa , nu vei avea vreo binecuvântare, căci aceasta vine spre elemente de aceeași calitate, suflet curat, credință puternică, onestitate și rugăciune multă. Nu crede că dacă-ți atingi un lucru de raclă vei fi salvat de prostie și obscurantism.

Leave a reply