duminică, decembrie 5

Cine se aseamănă se-adună. AUR, luat în brațe de televiziunile de casă ale PSD. Simion, lângă ”Morsa Competentă”

5
2436

Nici n-au intrat bine în Parlament că oamenii Rusiei au fost primiți cu covorul roșu la televiziunile afine.

Postul TV al lui Sebastian Ghiță, care din câte se pare s-ar afla în spatele finanțării masive a AUR în campania electorală, a fost cel care a promovat intens acțiunile de stradă anti-mască ale lui Șoșoacă&co.


George Simion a fost intens mediatizat de televiziunea lui Sebastian Ghiță (sursa: captura RTV)

Ghiță are o legătură mai veche cu George Simion, fondatorul AUR. Ghiță a cerut public eliberarea lui Simion după ce acesta fusese reținut în urma unei bătăi dintre suporteri.

Dar până să apară noi dovezi ale legăturii RTV-AUR, pe fir a intrat și Antena 3, cealaltă televiziune de casă a PSD.

Liderii AUR au fost ”adoptați” rapid de Gâdea&co.

Copreședintele AUR Claudiu Târziu, care și-a luat cu el în Parlament și nevasta, a fost primul invitat rapid la televiziunea mogulului Dan Voiculescu.

Imediat după el, a venit și celălalt copreședinte, George Simion.

Acesta a fost lăsat să abereze și să facă aceeași propagandă deșănțată care a prostit câteva sute de mii de români.

„Noi nu suntem nici PRM, nici PPDD. Noi suntem AUR, ne-am infiitat pe 1 decembrie anul trecut, la Alba Iulia, de Ziua Nationala. Suntem un partid patriotic, domnul Pieleanu ne-a descris foarte bine, in ziua alegerilor, un partid crestin, un partid conservator. Optiunea asta crestina nu mai exista pe scena politica in ultimii 15-20 de ani. PNTCD-ul este mort, este o plaja electorala de 30% in Romania care nu este acoperita. Da, suntem patrioti, dar asta nu inseamna ca suntem antieuropeni. Cu siguranta nu suntem antimaghiari, avem parlamentari maghiari”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a stat lângă celebrul Bogdan Chirieac, zis și ”Morsa Competentă”, care a încasat sume imense de bani de la PSD.

AUR, zis și ”Alianța Unirii cu Rusia”, folosește armele folosite de Moscova împotriva Occidentului: ura, intoleranța, falsul patriotism, falsul creștinism.

El este aliat cu televiziunile ”Ciumei Roșii” în această operațiune de război hibrid declanșat de Moscova împotriva inamicilor săi.

VEZI ŞI:

Dinastia AUR: soț-soție, fiu-tată, tată-fiică, frați, soacră. Meritocrația, principiu fundamental în programul AUR

PSD, kaput! De ce s-a împlinit profeția lui Brucan pe 6 decembrie

Uniunea Scriitorilor anunță că îl dă afară pe Sorin Lavric, ales parlamentar AUR, din cauza declarațiilor sale „radicale”

5 comments

  1. Turcanu Adrian 10 decembrie, 2020 at 12:44 Răspunde

    Nu ajuta pe nimeni asa articole ……AUR trebuie combatut cu argumente bune si solide nu minciuni…cum pot sa fie oamenii rusiei daca ei vor unirea cu Moldova? Nu se bate cap in cap ?

  2. marian 12 decembrie, 2020 at 21:10 Răspunde

    BA numai criticati acest partid AUR ,va este frica ?nu mai spuneti minciuni ca UE promoveaza crestinismul si familie,UE vrea tocmai invers,UE ne vrea sclavi,si sa ne ia suveranismul

Leave a reply