marți, octombrie 19

Cinci bărbați au ajuns la spital după ce s-au bătut pentru o fată

0
403

Cinci bărbaţi au ajuns la spital după ce, luni seara, pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Mangalia, s-au luat la bătaie în urma unui conflict spontan iscat între ei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, ne informează Realitatea.net.

“Astăzi, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu are loc o altercaţie între mai multe persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 3 bărbaţi care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alţi 2 bărbaţi”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, cei cinci au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, starea lor de sănătate fiind una stabilă.


“În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a menţionat IPJ Constanţa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că la baza conflictului iscat între persoanele respective ar fi o fată.”

 

 Site-ul Gândul spune tot pe această temă: “E drept, oamenii ar mai fi privit meciul „bombardierilor”, dar se făcea târziu și, cu noile restricții, riscau amenzi.

 

Și, zău, nici măcar o bătaie între vlăjgani îndrăgostiți nu merită câteva sute de lei. Așa că s-a sunat la 112, iar oamenii legii au venit numaidecât să cerceteze la fața locului „speța”.

Care „speță” nu mai era acolo, se unduise prin mulțime și tulai! Unii zic c-ar fi plecat cu al șaselea, care i-a și încăierat, de fapt, pe cei cinci, dar astea-s doar bârfe de bulevard. În schimb, revenind la bulevardul nostru, iată ce au constat polițiștii: „Astăzi, în jurul orelor 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Decembrie are loc o altercaţie între mai multe persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză. A fost vorba despre trei bărbaţi care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alţi doi bărbaţi”.

Mai arată IPJ Constanța că bătăușii au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Da, erau necesare, după urmele lăsate pe chipurile fiecăruia! Din fericire, starea lor de sănătate este acum una stabilă. Din nefericire, nu și starea emoțională, dar asta este o altă poveste.

Și dacă tot veni vorba de starea emoțională, cum să fie bună când fiecare în parte a dat cu subsemnatul și într-un dosar penal?! „În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, cu profesionalism ne informează IPJ Constanţa, mai spune în încheiere sursă citată.

Foto: Gândul.

Leave a reply