luni, septembrie 27

Cîmpeanu: ”Vom ţine şcolile deschise până la pragul de 6 la mie”

1
92

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că toţi participanţii la reuniunea de lucru convocată de premier pe tema măsurilor privind începerea anului şcolar au agreat, sub rezerva validării la nivelul CNSU, că şcolile vor rămâne deschise până la pragul de 6 la mie.

“Practic, toţi participanţii la această discuţie au agreat că şcolile trebuie să se deschidă primele şi să se închidă ultimele. Din această perspectivă, am agreat, sub rezerva validării la nivel CNSU, că vom ţine şcolile deschise până la pragul de 6 la mie. Peste pragul de 6 la mie sigur că apar o serie de condiţii, aceste condiţii nu vor dezavantaja persoanele vaccinate, fie că vorbim de elevi cu vârsta peste 12 ani, fie că vorbim de cadre didactice”, a declarat Sorin Cîmpeanu, vineri, la finalul întâlnirii de lucru pe tema măsurilor privind începerea anului şcolar


1 comment

  1. Panduru George 20 august, 2021 at 23:12 Răspunde

    Adicā va tine scolile deschise , pânā ce riscul de infectare si … Doamne Fereste ! ajunge la
    norma de sonat mintal , cu functie de Ministru al Educatiei ! Poate , din 2022 se trezeste cu lipsā efective … Ce-i pasā nebunului ! Are bani , familia sa e protejatā !
    Cum ne arāta fostul pres. USA , Trump minte-ngustā , el s-a vindecat etc. Dar l-au tratat “n” medici militari … pe americanul de rând câti si unde îl trata ? Siktir !

Leave a reply