miercuri, septembrie 28

Cîmpeanu: „În urma dezbaterilor s-au reţinut multe propuneri de îmbunătăţire a legilor educaţiei”

0
67

Dezbaterile privind legile educaţiei se vor încheia miercuri, anunţă ministrul Sorin Cîmpeanu, care menţionează că în urma celor 75 de întâlniri s-au reţinut „foarte multe propuneri de îmbunătăţire”.

„Urmează ca miercuri, la ora 20.00, să încheiem această dezbatere, care este cea mai lungă dezbatere pe marginea unei legi şi care a beneficiat de 75 de întâlniri – vor fi până miercuri – din care s-au reţinut foarte multe propuneri de îmbunătăţire. Unele dintre ele se referă şi la educaţia timpurie integrată, din perspectiva creşelor integrate cu grădiniţe”, a spus ministrul Educaţiei, prezent la inaugurarea unei grădiniţe din Sectorul 3.

Pe de altă parte, Cîmpeanu a remarcat că există critici atât în cazul în care ţine cont de propunerile formulate în cadrul dezbaterilor, cât şi în situaţia în care nu le ia în considerare.

„Dacă facem dezbateri pe legea educaţiei din care nu reţinem niciun fel de propuneri de îmbunătăţire, se cheamă că am făcut dezbateri formale. Dacă facem dezbateri deschise şi reţinem propuneri de îmbunătăţire, se cheamă că facem piruete. Vă aduc la cunoştinţă că în interesul copiilor voi face oricât de multe piruete e nevoie”, a mai afirmat ministrul, informează stiritvr.

Leave a reply