Chiar a nimerit orbul Brăila! Baronul PSD ajuns primar, care vrea să scadă populația orașului cu ajutorul COVID

4
2333

Marian Dragomir are marele talent de a fi ales primar pe măsură ce Brăila se transformă pe zi ce trece într-o ruină. Și asta înseamnă politică: să ajungi să fii votat în timp ce le faci viața oamenilor un calvar. 

Mai nou, nu doar că nu-i ajută cu nimic pe brăileni, îi și trimite la moarte.

Cum? Simplu: luptând ca toți conspiraționiștii formați la școala URSS împotriva ”botniței”. Pe românește (omul nu stă bine nici cu limba nației), masca de protecție anticoronavirus.

Indiferent câte dovezi științifice ar exista în lume și câte comunicate ar da pe glob Organizația Mondială a Sănătății, Dragomir privește în jur ca orbul care-a nimerit Brăila.

Ascultați-i vorbele idioate, faceți-vă cruce și rugați-vă ca data viitoare brăilenii să găsească unul mai întreg la minte!

„Când vă plimbați în Parcul Monument, Gradina Mare sau oriunde în Brăila, cu excepția locațiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta. Acum, fiecare are dreptul de a decide!!! Persoane mai temătoare spun… dar dacă nu purtăm masca o să crească cazurile. Eu îi întreb, cu tot respectul – garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectam? Există un studiu oficial? Personalul D.S.P. Brăila a purtat mască, a respectat regulile… și totuși s-a infectat!!!”, zice primarul Brăilei.

Bătrânii, care pot muri ușor după sfaturile lui medicale, nu sunt buni pentru Dragomir decât la vot. Altfel, tinerele sunt mult mai pe placul lui: nu mor așa ușor fără mască și au și alte calități

Auzi, ”cine garantează”? El, inginerul, știe mai bine decât toți medicii din lume ce e bine și ce nu. Pe logica asta, ar trebui să desființeze spitalele din oraș, pe care oricum le-a adus în paragină, și să-i ducă pe bolnavi la izolare în Insula Mare, acolo unde își făcea veacul pe banii oamenilor ex-tovarășul său de arbore genealogic PSD-ist, Triță Făniță.

De ce comite acest individ astfel de acte penale, lesne de încadrat la articolul penal privind zădărnicirea tratării bolilor? Din aroganță… de vultur!

„Unii mi-au spus – Au trecut alegerile, ești 4 ani primar… stai liniștit… nu te pune contra curentului… Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR!!! Nu sunt „vultur”, este doar un proverb românesc adaptat. O să rămân mereu același om sincer și nu ma voi vinde pentru un post sau interes personal”, a mai scris el pe paginile de socializare.
Rămâne încă un mister de ce Facebook le permite unor astfel de conspiraționiști cu discurs criminal să îndemne populația la infectare în masă.
Dar, știți cum e, dacă a nimerit orbul Brăila și a ajuns primar unul ca el, atunci chiar că nu-l mai împiedică nimeni să scadă populația orașului cu ajutorul COVID.
Și astfel, o urbe ce era odinioară un giuvaer și a devenit între timp o chisăliță pe mâna unora ca Dragomir va rămâne exclusiv moșia unui PSD-ist lovit rău de virusul ”Ciumei Roșii”…

4 comments

Leave a reply