Ce va face ministrul Violeta Alexandru după ce a aflat că este infectată cu coronavirus

0
209
Ministrul Munci a anunțat că a fost confirmată cu COVID-19. Violeta Alexandru este unul dintre cei mai buni miniștri ai Cabinetului PNL, iar activitatea ei i-a adus simpatie inclusiv printre votanții ”netalibani” ai PSD.
Ministrul Muncii s-a izolat la domiciliu și a anunțat lumea că va face exact ce a făcut în toată perioada cât n-a fost infectată: va munci. 

Anunțul a fost făcut de Violeta Alexandru joi după-amiază, pe Facebook:

  • “Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.
  • Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.
  • Voi urma tratamentul indicat”.
Este al treilea membru al Guvernului care s-a infectat cu coronavirus, după ministrul Economiei, Virgil Popescu, și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Leave a reply