miercuri, septembrie 28

Ce străzi din București va sfinți Gigi Becali în acest weekend

0
453

Omul de afaceri Gigi Becali suferă cumplit. Latifundiarul este foarte supărat din cauza unui eveniment ce va avea loc în acest weekend (n.r. – 14 și 15 august), pe străzile din București. Nu vede deloc cu ochi buni organizarea unui astfel de eveniment în preajma unei mari sărbători ca Adormirea Maicii Domnului și declară că iese cu icoane și aghiasmă în Capitală.

  • Ce l-a înfuriat atât de tare pe credinciosul Becali.

Gigi Becali tună și fulgeră la adresa comunității LGBT. „Vom merge în urma lor cu icoane şi cântece şi aghiasmă, să alungăm demonii. Dacă nu face Patriarhia, fac eu”, a precizat afaceristul la un post de televiziune.

Patronul FCSB, Gigi Becali, credincios înfocat și apropiat de Biserica Ortodoxă Română, spune că va merge în urma marșului PRIDE de sâmbătă, 14 august, cu icoane și aghiasmă, pentru a alunga demonii. Acesta îndeamnă BOR să organizeze o procesiune imediat după parada Bucharest PRIDE 2021 de pe Calea Victoriei, pentru a sfinți locul pe unde trece comunitatea LGBT din România.

Creștinul Gigi Becali a mai precizat că, dacă Patriarhia Română nu ia atitudine după marșul PRIDE, va merge el cu preoți, heruvimi și serafimi pe același traseu pe care s-a desfășurat parada LGBT.

Leave a reply