Ce-o recomandă pe Dăncilă la Banca Națională? Vocea și talentul

1
722

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat marţi că nu comentează decizia Băncii Naţionale de a o angaja pe Viorica Dăncilă pe un post de consultant, apreciind în mod ironic că o recomandă „vocea şi talentul”.

„Ştirea iniţială am înţeles că nu e adevărată. Am văzut că este o dezminţire, că e angajată ca un consilier într-un departament”, a declarat Orban, la Parlament.

Întrebat ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru un astfel de post, el a spus ironic: „Vocea şi talentul”.

„Aş prefera să nu comentez. Politica de cadre a BNR o face conducerea Băncii Naţionale a României. (…) Am avut o colaborare foarte bună cu Banca Naţională în perioada pandemiei. Banca Naţională a susţinut demersurile Guvernului, ne-am coordonat politicile fiecare în domeniul de activitate şi literalmente colaborarea cu Banca Naţională a fost o colaborare benefică pentru economia românească. În ceea ce priveşte politica de personal, (…) nu sunt implicat, este decizia conducerii BNR”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă a fost numită, din 15 mai, consultant de strategie la Cancelaria Băncii Naţionale a României, potrivit Biroului de presă al băncii centrale.

„Confirmăm faptul că doamna Viorica Dăncilă a fost angajată în cadrul Cancelariei BNR, începând cu data de 15 mai 2021, în funcţia de consultant strategie”, precizează sursa citată.

1 comment

  1. mircea 19 mai, 2021 at 08:26 Răspunde

    Ludovic nui bun nici da pandar,asta are afectat cerebelul dela bautura,oare unde-i dosarul de accidentul de la Gradina Botanica,cand Ludovic era manga de beat ce era.Prin targ se vorbeste ca este material de santaj,dosarul fiind la Basescu

Leave a reply