sâmbătă, iulie 13

Ce nume tâmp a ales Sârbu pentru televiziunea lui!

0
1405

Fostul mogul de la Pro TV, ajuns să fie anchetat de procurorii antimafia pentru felul în care a jonglat cu banii celui mai popular post TV din România, și-a deschis propria televiziune. 

Dacă experiența lui Sârbu în domeniu nu poate fi constestată, în ciuda problemelor sale penale, în privința numelui postului său TV a dat-o rău de tot în bară.

ALEPH NEWS este o denumire care stârnește greață și angajaților celui care a filmat asasinarea soților Ceaușescu, darămite publicului larg, adept al formulelor simple, directe și cu priză auditivă, cum este de pildă Pro TV.

Aleph News nu doar că nu poate fi pronunțat omenește în limba română, dar nici nu are nicio legătură cu stilul rudimentar și bolovănos ar unora dintre tovarășii lui Sârbu, ca Marius Tucă sau Ion Cristoiu.

”Maestrului” îi vine greu să pronunțe cuvinte românești, cum să-i mai ceri să spună ”Aleph”?!

De ce a ales Adrian Sârbu un nume atât de tâmp pentru o denumire de post TV?

Pentru că a vrut să pară altfel, ingenios, modern, deștept, sacru și arogant deopotrivă.

Potrivit wikipedia, aleph reprezintă prima literă a alfabetului ebraic, dar ce legătură are asta cu foamea de bani a unui mogul interesat doar cum să-și umple punga, indiferent de valori, cultură, religie?

Aleph News este ultima și cea mai îngrozitoare rușine pe obrazul lui Adrian Sârbu. Dovada că omul care a creat succesul unui mare brand ca Pro TV a ajuns o epavă a creației.

Desigur, asta nu-l va opri să facă bani pe seama alfabetului ebraic. Dar ar putea să stârnească furia comunității din partea unui popor cu o istorie a suferinței și gloriei, pentru care folosirea simbolurilor într-o magherniță TV este pură blasfemie…

Dan Negru critică televiziunea fostului mogul Pro TV

Dan Negru a vorbit despre noua televiziune de ştiri, Aleph News, lansată de Adrian Sârbu. Prezentatorul Antenei 1 susţine că „vremea ştirilor echilibrate pe care le vrea Sârbu a trecut“ şi s-a declarat dezamăgit de noul proiect media.

„Sârbu a fost inamicul meu principal 20 de ani şi cel mai greu mi-a fost să lupt nu cu Sârbu din Pro, ci cu Sârbu din Antenă, pentru că toţi voiau să-l copieze, nu să-l înfrunte. Cu o căruţă de dolari bine folosiţi, Sârbu a schimbat lumea televiziunii de la noi. Mi-a povestit Dan Spătaru cum la Mamaia, când Aurelian Andreescu a luat aplauze lungi pentru interpretarea hitului «Copacul», replica lui Spataru a fost «cu aşa voce puteam şi eu». Cu aşa bani, Pro-ul lui Sarbu a putut. Azi lumea e alta! Mă aşteptam ca lansarea să conţină cel puţin o exclusivitate mondială şi nu ştiri clasice pe care le vezi peste tot! Vremea ştirilor echilibrate pe care le vrea Sârbu a trecut. Nu le mai găseşti niciunde în lume. Publicul smart ştie să aleagă şi apoi să voteze pentru că votul rămâne miza ştirilor oriunde in lume“, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

VEZI ŞI:

Interpol denunță o creștere alarmantă a traficului ilegal de deșeuri din plastic

Negoiţă iertat, primarul din Badalona arestat. Legea în vremea carantinei, aplicată în funcţie de forţa statului în raport cu infractorii

Leave a reply