sâmbătă, septembrie 24

Ce mai face și cu se mai ocupă Dan Diaconescu

1
650

 În prezent, Dan Diaconescu,”vocea interzisă” în România, se luptă să anuleze interdicția de a vorbi în spațiul public: ”Își va lua o armată de avocați!” susțin apropriații săi.

  • Din ce mai face azi bani, ”Fenomenul OTV”

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, în urmă cu patru ani, în noiembrie 2017, însă a rămas cu interdicția de a desfășura orice activitate, care ține de presa scrisă sau de audio-video, până pe data de 4 martie 2025.

Dar, celebrul patron al postului de televiziune OTV nu se dă bătut: ”Acesta este cel mai lung termen, însă Dan Diaconescu și-ar dori să revină mai repede”, afirmă  alte surse, din anturajul imediat al acestuia.
Reporterii impact.ro au aflat că Dan Diaconescu și-a înființat o academie online unde tinerii vor învăța totul despre Internet, despre digitalizare, despre cryptomonede.
 Conform acestora, Dan Diaconescu are  azi și alte afaceri, așa cum anunța, pe internet, la mijlocul acestei primăveri, din acest an.
”Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic, bazat pe tehnologia blockchain, care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Am lansat însă și cryptomoneda „CryptoDan”, posta ”tatăl” OTV-ului, pe contul său

 

1 comment

Leave a reply