duminică, decembrie 5

Ce le-a spus copiilor, acasă, soția medicului-erou de la Piatra Neamț

0
454

Cătălin Denciu se zbate între viață și moarte într-un spital militar din Bruxelles, unde, slavă Domnului, a fost trimis în timp util de statul român, spre deosebire de ce s-a întâmplat la Colectiv.

Acasă au rămas soția și copiii familiei

Alina Denciu, soția medicului erou, care a fost rănit în incendiul de la Piatra Neamț a făcut mărturisiri emoționante despre familia sa.


Soția doctorului a povestit pentru Știrile Pro TV cum își liniștește copiii după ce tatăl lor a fost transferat la un spital din Belgia.

”Am încercat să-i spun că tati e plecat într-o gardă prelungită și se va întoarce acasă cu bine cândva. Chiar dacă poate părea egoist aș fi preferat să am acasă un soț și un tată pentru copii”, a declarat Alina Denciu, soția medicului rănit, pentru Știrile Pro TV.

Alina și Cătălin Denciu au împreună doi copii de 8 și 14 ani, care întreabă neîncetat de el. Soția doctorului este și ea medic și a povestit că în seara incendiului a fost sunată chiar de Cătălin.

„Alina, nu te speria, a fost o explozie în secția noastră. În momentul în care a ieșit o asistentă cu combinezonul arzând în partea inferioară și strigând că e foc înăuntru el a intrat și… a încercat să salveze ce se mai putea”, a mai spus soția medicului.

Cătălin Denciu a fost transferat, duminică dimineața, la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, Belgia. Reprezentanții Ministerului Sănătății au transmis, luni seara, că starea medicului este în continuare gravă.

„Pacientul este în continuare în stare gravă. În cursul zilei de 17 noiembrie va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaşte cu exactitate profunzimea arsurilor”, se arată în comunicatul transmis de Ministerul Sănătății.

VEZI ŞI:

După cuplul ”Ciordache”-Dîrcă, încă un ”accident” USR-PSD! Viceprimarul USR al Timișoarei, susținut de PSD

Lecția lui Clotilde pentru PSD: a mutat sediul alegerilor departe de primărie, într-un spațiu central foarte transparent

Două persoane cu handicap vor să facă daruri de sărbători celor 77 de colegi din Centrul Dumbrăveni. Să-i ajutăm!

Leave a reply