sâmbătă, iulie 31

Ce decizie a luat nevasta lui Ilie Năstase in urma scandalului cu fostul tenisman. Aceasta a fost suprinsă de paparazzi la o terasă din Constanța

Anul trecut fostul mare jucător de tenis i-a făcut cadou soției sale un Bentley în valoare de 250.000 de euro
0
979
foto: prosport.com

Impăcarea a fost confirmată, după ce Ioana a părăsit căminul conjugal în urma scandalului și a plecat în Constanța, acolo unde deține o locuință. Mai mult s-a pus și problema divorțului. Acum, a revenit la sentimente mai bune.

 

Ioana Simion a stat departe de Ilie Năstase, până când cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro la o terasă din Constanța, cel mai sigur, fiind o tentativă de-a fostului sportiv de a o convinge să se întoarcă acasă, conform evz.ro

 

Plecarea a fost una furtunoasă

 

Prin postarea sa, Ioana Simion le-a dat de înțeles admiratorilor din mediul online că s-a întors acasă la soțul ei. În spatele ei se pot observa premiile și cupele sportivului, dar și fotografii de familie. Mai trebuie să reamintim, că reîmpăcarea a avut loc la doar o săptămână de la scandalul răsunător.


Vestea că Ioana Năstase a fost bătută de soțul său a căzut ca un trăznet pentru cunoscuții cuplului cât și pentru fani. Cei doi s-au bucurat des de momente romantice. Anul trecut fostul mare jucător de tenis i-a făcut cadou soției sale un Bentley în valoare de 250.000 de euro.

citeste mai multe aici

Leave a reply