Ce a pățit Mihai Gâdea și, mai ales, ce s-a întâmplat după ieșirea sa intempestivă din studioul Antenei 3

0
1110

Rămâne încă învăluită în mister ieșirea bruscă din emisiunea sa de la Antena 3 a lui Mihai Gâdea, moderatorul de la ”Sinteza zilei”. Între timp, că a fost un act calculat sau rodul unei urgențe, au apărut și audiențele emisiuni care arată că gestul lui Gâdea a fost unul de succes din punct de vedere al impactului la public.

În debutul emisiunii de marți seară, după câteva minute în care a vorbit despre pandemie și alegeri, Gâdea a spus că „nu am dispoziția de a vorbi prea mult”.

După aproximativ o oră și 45 de minute, moderatorul a cerut o pauză:


„Stați! Trebuie să iau o pauză, e ceva foarte important… ce au făcut englezii zilele astea ca să își poată vizita bunicii. Își fac teste gratuite. Luăm o pauză și continuăm…”, a spus Gâdea.

După publicitate, emisiunea de revenit cu Oana Zamfir în rol de moderator.

„O să fim împreună în această ultimă parte a emisiunii”, a spus Zamfir, citată de Pagina de Media, fără a da detalii despre Gâdea.

Chiar și așa, Antena 3 a bătut marele competitor la nivel de audiențe. Cifrele spun totul. Doar pe primul slot al emisiunii, RTV a fost peste Antena 3 la audiențe. 2.6 față de 2.1. De la ora 21.15, conform cifrelor publicate de capital.ro, Antena 3 a condus detașat audiențele.

Așadar, din punct de vedere ”business”, pentru Gâdea și colegii săi a ieșit bine… ieșirea sa intempestivă din platoul Antenei 3.

Ce n-am aflat însă nici până la această oră este care a fost motivul real pentru care moderatorul Sintezei Zilei a părăsit brusc emisia.

Dar absența lui din emisiunea le spune patronilor un lucru cert: audiențele nu scad fără Mihai Gâdea la pupitru. Dovadă ce s-a întâmplat marți seară…

 

 

Leave a reply