sâmbătă, septembrie 24

Carmen Popa ( USRPLUS) ”uită” să-și declare averea

0
312

Deși USRPLUS susține campania  ”O Românie fără hoție” iată că există și la ei personaje care uită de un astfel de lucru.

Deci, Carmen Gabriela Popa, promovată de USRPLUS în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Termoenergetica, nu vrea să își facă publice declarațiile de avere și interese, deși legea o obligă.

  • Traseu de politician

Înainte a colabora cu USRPLUS, Carmen Popa a fost numită de controversatul ministru Anton Anton (ALDE) membru în Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Oltenia.

Acum, Carmen Popa s-a lepădat de partidul înființat de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Chițoiu, tocmai pentru a promova online sloganul politic „O Românie fără hoție”. 

Carmen Gabriela Popa a fost numită de Consiliul General al Municipiului București în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Termoenergetica în data de 9 aprilie 2021. Mandatul acesteia este pe o perioadă de patru luni, cu drept de prelungire pentru încă alte două luni.

”Conform Legii 176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, cunoscută ca Legea Agenției Naționale de Integritate, membrii consiliilor de administrație sunt obligați să depună declarațiile de avere și interese în termen de 30 de zile de la data numirii în funcție.” se arată în articolul celor de la newsweek.ro

Leave a reply