luni, septembrie 27

Care sunt românii care nu trebuie să se spele zilnic?!

1
140

Această întrebare, cu siguranță că, în aceste zile de caniculă frământă foarte mulți dintre noi. Unii români nu trebuie să se spele zilnic.  Puțini știu acest detaliu.

  •  Unii români nu trebuie să se spele zilnic

Despre ce categorie este vorba?   Dușul este o activitate pe care majoritatea o fac zilnic. Există totuși un număr indicat de specialiști în dreptul dușurilor pe săptămână. Unii fac duș imediat după ce se trezesc, alții se împrospătează înainte de culcare, iar unii au chiar trei dușuri pe zi, mai cu seamă dacă este vară.


Sezonul cald aduce în prim-plan această modalitate de răcorire, iar un număr mic de oameni chiar abordează dușurile reci ca gheața. „Cât de des ar trebui să vă faceți baie depinde cu adevărat de activitățile dvs. zilnice”, este de părere Elaine Larson, profesoară la Academia de Medicină din New York.

Afirmația profesorului  de epidemiologie la, Mailman School of Public Health din Columbia University a trezit semne de întrebare în mintea unora care preferă să facă duș indiferent de activitatea zilnică.

  • Explicația specialiștilor

Specialistul mai e de părere că, igiena modernă a fost responsabilă pentru reducerea multor boli, dar acum nu mai chiar un motiv. Iar asta, pentru că civilizația s-a schimbat mult în aproape toate țările, iar odată cu aceste schimbări s-a modificat și programul pentru igienă.

1 comment

Leave a reply