duminică, august 1

Care sunt cele mai râvnite state din lume? Publicația U.S. News & World Report și-a prezentat clasamentul anual pe baza unor criterii riguroase

Criteriile de selecție riguroase pentru "calificare" nu au permis României să se găsească printre cele 20 râvnite destinații mondiale
0
944

Cunoscuta revistă americană măsoară bogăția și succesul unei națiuni prin chestiuni precum politicile sale, cetățenii săi sau istoria și cultura sa.

 

Această clasificare urmărește să analizeze valoarea unei țări „dincolo de valori stricte”, prin urmare metodologia utilizată pentru evaluarea națiunilor s-a bazat pe atribute precum clima, accesul la cultură sau gastronomie.

Dar se concentrează, de asemenea, pe mai multe aspecte sociale, cum ar fi un cetățean educat, antreprenorial sau preocupat de drepturile omului sau de mediu.


De asemenea, analizează dacă țara are influență în contextul internațional sau dacă are o putere politică de încredere, un cadru juridic bine dezvoltat sau un sistem de educație și sănătate publică bine dezvoltat.

Este a cincea oară când SUA News & World Report produce acest clasament, însă revista este cunoscută pentru clasamentele sale care evaluează sistemele de sănătate din diferite țări sau universitățile americane în sine.

Cele mai bune țări ale anului 2020

20 imageni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply