Carantină marca Ronaldo. Jucătorul de la Juventus dă 4.000 de euro lunar pentru o proprietate de lux, în insula Madeira

1
1275

Cristiano Ronaldă „joacă mare” şi în vremuri de carantină. Multiplul campion european şi câştigător al Balonului de Aur a decis să-şi petreacă izolarea provocată de pandemia de coronavirus acasă, în Madeira.

Este vorba de insula-giuvaer din Oceanul Atlantic, unde jucătorul s-a născut şi a crescut, până şi-a luat „zborul” spre fotbalul mare, în Anglia, la Manchester United.

Ronaldo joacă acum pentru Juventus Torino, echipa campioană la zi în Italia, aflată în zona în care a explodat epidemia de coronavirus şi căreia i-au căzut victime şi fotbalişti de primă mână.

Cristiano a scăpat însă de infectare şi a decis să plece repede înapoi acasă în Portugalia.

Jucătorul portughez şi-a lăsat  familia în clădirea cu șapte etaje pe care a cumpărat-o la Funchal, capitala insulei Madeira, pentru a se bucura de o mai mare intimitate în Caniçal, alături de partenera sa de viaţă, Georgina Rodríguez, şi de copiii lor.

Proprietatea, care îl costă  pe Ronaldo 4.000 de euro pe lună, este situată foarte aproape de aeroportul denumit după numele marelui fotbalist, notează ABC.

Are cinci camere, o piscină în aer liber și o sală de jocuri, printre multe alte facilități. Dar cel mai important, dispune de spaţii largi, terenuri de joc şi o grădină superbă, unde „perla” echipei din Torino îşi poate menţine forma fizică, prin antrenamente personale.

 

1 comment

Leave a reply