sâmbătă, octombrie 1

Canotajul românesc, în colaps?!

0
643

Conform unei declarații făcute de către Sandu Pop, secretarul general al Federației Române de Canotaj,  și preluate de către site-ul prosport.ro! Acesta a făcut acest anunț șocant după ce România a cucerit o medalie de aur și două de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

După ce a obținut cele mai bune rezultate, din ultimii 17 ani, totuși se pare că, canotajul românesc a rămas fără buget și le închide porțile în nas sportivilor.

  • Sandu Pop anunță dezastrul în canotajul românesc, după Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sandu Pop a explicat că centrele olimpice se vor închide, după ce bugetele au fost epuizate, însă își pune speranțele în Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj.

Vă anunț cu tristețe că astăzi sportul românesc s-a închis. Am fost anunțați, verbal, că banii pe acest an s-au terminat. Norocul nostru este că Federația Internațională a anunțat anularea Campionatelor Mondiale de seniori, altfel nu am fi putut participa și ne făceam de cea mai mare rușine.

Centrele olimpice ale tuturor sporturilor olimpice vor fi închise în luna august. Ne-au dat pauză și ne-au trimis în vacanță. Asta vor afla sportivii noștri când revin de la Tokyo. Centrele olimpice, unde se pregătesc tinerii și juniorii, au fost închise, sportul s-a închis.” a mai declarat același personaj, la Radio Gold FM.

Leave a reply