sâmbătă, iulie 31

Când și unde s-a infectat Arșinel. ”Am făcut febră doar 37,3”. ”Vaccinul i-a salvat, acum erau morți”

0
430

”Dacă nu ar fi fost vaccinați, acum nu mai vorbeau de la spital, ci erau morți”, a declarat un medic de la Spitalul Witing, la Digi 24.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au ajuns acum patru zile la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală. Cu o febră ușoară și dureri de cap, actorul a făcut un test COVID la rugămintea familiei și așa a descoperit că este infectat.


Soții Arșinel s-au vaccinat împotriva COVID cu prima doză de la Pfizer, în ianuarie, iar rapelul la sfârșitul lui martie, după cum el însuși a declarat în această seară la Antena 3. Însă deși nu a trecut nici o lună de la a doua doză, soții Arșinel au făcut acum o formă ușoară a bolii.

”Am făcut rapelul la sfârșitul lui martie. Am o formă, hai să zic, ușoară spre medie. Medicii mi-au spus că în special la cazul meu și al soției au înregistrat progrese deosebite în tratarea bolii. Am făcut puțină febră, doar un 37,3. Azi am vorbit cu doctorul Marinescu și mi-a zis: curând veți ieși din spital. Nu știu când și unde m-am infectat, bănuiesc, dar nu sunt sigur”, a mărturisit actorul la ”Sinteza Zilei”.

Într-un interviu pentru Pro TV, Arșinel a descris istoria acestei îmbolnăviri în care vaccinul pare să fi fost salvator.

Alexandru Arșinel: M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am covid.
Reporter: Soția cum se simte?
Alexandru Arșinel: Nu aș spune că se simte foarte rău, dar nu se simte normal”.

Alexandru Arșinel: ”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru”.

Foto: RTV

Leave a reply