Când justiția devine pericol public. Cazul judecătoarei Carmen Elena Chirilă, iresponsabila pentru care masca e ”botniță”

3
3425

Justiția din România a fost supusă unui atac continuu între anii 2017-2019, până în aprilie, când la Ministerul Justiției a venit Ana Birchall, cea care a declanșat ”insurecția” împotriva agresorilor din propriul partid, PSD.

Șubrezirea celei de-a treia puteri în stat din interior a fost posibilă și grație unor cozi de topor sau trădători de profesie, care au preferat să închidă ochii în fața unei tragedii produse și prin complicitatea lor.

În vremea celebrei Lia Savonea, șefa CSM, România a devenit oaia neagră a Europei în materie de justiție. Savonea a ”cuplat” imediat instituția-garant a independenței justiției la interesele clanurilor penale care urmăreau punerea în aplicare a ”ROM-EXIT”, planul privind ieșirea țării noastre din Uniunea Europeană.

Dar complicii penalilor nu sunt singurele frâne în calea consolidării independenței justiției. Pe lângă ei, în sistem mai sunt unii care ajung să-și bage în venă idiosincrazii scabroase cum sunt celebrele teorii ale conspirației în cazul COVID.

Este cazul judecătoarei Carmen Elena Chirilă (fostă Păduraru) de la Tribunalul Neamț, care a dat niște sentințe halucinante la scurt timp după Decizia Curții Constituționale din 25 iunie, prin care carantina și autoizolarea au fost declarate neconstituționale.

Aparent, pentru mintea acestei iresponsabile care a încurajat trimiterea românilor la moarte prin COVID, ca și CCR și Avocatul Poporului, masca era un impediment pentru buna desfășurare a proceselor, deși nimeni în afară de ea nu s-a plâns de o asemenea imbecilitate judiciară.

Iată ce i-a trecut prin cap respectivei să motiveze, într-o sentință judecătorească scrisă parcă de o mână criminală:

”În virtutea principiilor oralității și solemnității ședinței de judecată, a nondiscriminării aplicării actului de justiție, a obligației fiecărui judecător european de a respecta drepturile și libertățile cetățenești, în acord cu Deciziile Curții Constituționale, constat că obligația de purtare a măștii în sala de judecată reprezintă o îngrădire a accesului la justiție prin imposibilitatea identificării părților și martorilor de către membrii completului, prin comunicarea orală deficitară între complet-grefier-părți, afectând demnitatea umană pentru persoanele care nu prezintă simptome ale infecțiilor contagioase și care refuză această procedură de natură medicală acționând pe riscul propriu, are aspect de botniță și prezintă și risc asupra sănătății întrucât sunt studii științifice medicale care evidențiază riscul major asupra sănătății persoanelor cărora li se obturează respirația normală cu înmulțirea infecțiilor din cavitatea bucală și reducerea capacității plămânilor.

De asemenea, distanța impusă de 2 m între membrii completului, aduce atingere, în mod flagrant, principiului deliberării între toți membrii completului colegial, deliberarea fiind una dintre componentele legalității pronunțării soluțiilor atât pe aspecte procedurale prealabile cât și pe fond.

Pentru aceste considerente, președintele completului pune în vedere tuturor participanților la judecată că, în eventualitatea în care există persoane care insistă în purtarea măștii în sala de ședință, acestea au posibilitatea de a solicita amânarea cauzei la un termen ulterior, după redactarea Deciziei Curții Constituționale, pentru a se asigura și cealaltă componentă a liberului acces la justiție, respectiv obligația judecătorului de a identifica pe destinatarii actului de judecată pentru a preveni orice eroare în acest sens.” (Sursa: Clujust.ro)

Ca-n strategia de război anti-Europa!

De menționat că aceste exprimări folosite de iresponsabila judecătoare de la Neamț sunt parte din strategia de război informatic a Rusiei, depistate la timp de Uniunea Europeană, care a cerut statelor membre măsuri ferme împotriva trădătorilor Europei.

Carmen Elena Chirilă poate fi trecută pe lista celor care sabotează stabilitatea internă a României, încurajând oamenii să nu respecte măsurile de protecție anticoronavirus.

Discursul ei pare desprins din manualele de fake news folosite de adepții haosului și ai teoriei conspirației, ceva de neimaginat pentru un magistrat într-o țară europeană.

De fapt, judecătoarea de la Neamț este caz unic în lume, nu există niciun magistrat în Occident care să fi scornit o asemenea grozăvie.

Astfel de personaje trebuie scoase din corpul magistraților, din două motive: pun în pericol viețile oamenilor și sunt pioni ai dușmanilor României.

Cetățenii nu plătesc impozite și taxe pentru a-i plăti pe unii să-i trimită la moarte, dimpotrivă, au nevoie de justiție corectă și onestă în raport cu valorile democratice la care a aderat România în 2007.

VEZI ŞI:

News ALERT: Guvernul dă milităria jos din pod! Măsuri ferme pentru a stăvili explozia pandemiei

Vor crea PNL și USRPLUS un post de viceprimar al Capitalei pentru PMP?

Reacţie din USR la ajutorul dat de PSD coronavirusului: “Bunicii, străbunicii noştri au mers în războaie, au trecut prin foamete…”

3 comments

Leave a reply