sâmbătă, ianuarie 22

Campioana olimpică Ancuța Bodnar, ambasadoare de Bucovina

0
231

Suceveanca Ancuța Bodnar, campioana olimpică la canotaj, este și o extraordinară ambasadoare a Bucovinei. Ea fost prezentă, duminică, la evenimentul „Hora la Prislop”, acolo unde a mers împreună cu familia sa. Ancuța Bodnar a mers la acest eveniment îmbrăcată într-o ie tradițională.

După ce s-a întors din Japonia a fost văzută foarte prezentă și implicată în comunitate aceasta ajungând  chiar și la evenimentul organizat  la Prislop.


Aici a avut posibilitatea să se întâlnească cu expozanții fiind prezentă și la standul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, chiar în scopul de a promova Bucovina. În tot acest timp Ancuța Bodnar s-a fotografiat cu o traistă tradițională pe care era scris mesajul „Hai în Bucovina!”.

La standurilor meșterilor populari din județul Suceava și la cele două stâne tradiționale, Ancuța Bodnar a apreciat tradițiile și obiceiurile din Bucovina, ea declarând chiar că,  ”atunci când era mai tânără a încondeiat ouă și îi plăcea să meargă cu familia la hore și baluri.”

 

Leave a reply