Ca să-și salveze afacerea, un polonez transformă un patinoar în florărie

0
209

Proprietarul unui patinoar din oraşul polonez Szczecin crede că a găsit o modalitate prin care să-şi menţină deschisă afacerea, în ciuda pandemiei de coronavirus: să o facă să funcţioneze asemenea unei florării, conform site-ului g4media.ro, citând agenția de presă, Reuters.

Planul lui este simplu – clientul trebuie să-şi cumpere accesul către ”depozitul” de flori, după care alege o floare dintr-o ladă din mijlocul ringului.


”Poţi sări, te poţi târî sau merge în patru picioare… nu trebuie să porţi patine”, a declarat Tomasz Fornalsk, patronul patinoarului Lodogryf, pentru postul de televiziune TVN, care a difuzat imagini în care patinatorii se plimbă ţinând în mâini trandafiri roz.

 

foto:g4media.ro

 

Proprietarul patinoarului a avut această idee după ce Polonia a impus un lockdown de trei săptămâni care a dus la închiderea hotelurilor, pârtiilor de schi, patinoarelor şi a altor activităţi economice începând cu data de 28 decembrie.

 

Polonia a făcut faţă cu brio primului val al pandemiei în comparaţie cu Europa Occidentală, dar numărul de cazuri a crescut din nou în octombrie şi noiembrie, adaugă site -ul menționat .

Oficialii au spus că perioada de carantină impusă în prezent are drept scop prevenirea unui al treilea val de infectări în lunile următoare în contextul în care campania de vaccinare naţională abia a demarat.

Autorităţile din Szczecin spun că Fornalski încalcă regulile.

”Patronului i-a fost comunicată decizia de a opri imediat activitatea, decizie care trebuie pusă în practică imediat”, a declarat Malgorzata Kaplan, o purtătoare de cuvânt din cadrul serviciilor sanitare Szczecin, pentru TVN.

Fornalski a spus că nu a primit încă o notificare formală. ”Până când nu primim decizia administrativă de a sista serviciul, vom opera în continuare”, a declarat acesta pentru postul de televiziune.

Fornalski nu este singurul antreprenor polonez cu astfel de idei creative.

O pârtie de schi din staţiunea Szczyrk operează în continuare serviciul de telescaun doar că pentru practicanţii săniuşului, nu pentru schiori, în încercarea de a evita restricţiile.

În imaginile TVN, apare o pârtie din staţiunea de schi Skrzyczne, plină de sănii, doar câţiva schiori putând fi văzuţi coborând panta.

Leave a reply