C-Face, masca inteligentă care traduce în opt limbi

0
1082

Nu toate măștile sunt la fel, dar ceea ce face ca acest C-Face să fie diferit (dezvoltat de compania japoneză Donut Robotics), nu este nivelul de protecție pe care îl oferă sau materialul din care este confecționat, ci faptul că este prima mască inteligentă capabilă să traducă cuvintele purtătorului în opt limbi diferite, inclusiv japoneză, franceză sau chineză.

C-Face se conectează la smartphone pentru a oferi serviciul de traducere printr-o aplicație și are un difuzor mic și un microfon în interior pentru a capta vocea utilizatorului. Nu filtrează aerul. Această funcţie depinde de masca convențională care este plasată sub masca inteligentă. Tot ea este cea care conţine elastice pentru a ține setul la urechile utilizatorului. Astfel, dacă este necesar să curățați sau să aruncați masca după folosirea ei, pur și simplu puneți C-Face pe o mască nouă și continuați să o utilizați normal. (aici)

Compania se așteaptă să aibă primele unități de vânzare în acest an și le va vinde pentru aproximativ 40 de euro. În acest videoclip puteți vedea cum funcționează.

Leave a reply