marți, ianuarie 25

Burger King cere clienților să cumpere de la McDonald’s

0
459

Gigantul fast-food ia această măsură ca răspuns la criza generată de coronavirus. „Nu ne-am gândit niciodată că vă vom cere să faceți acest lucru”.

Că 2020 este unul pe care îl vom aminti este ceva ce puțini pot nega. Când suntem la mai puțin de două luni distanță de finalizarea acesteia, în toate aceste săptămâni au avut loc o serie de evenimente marcate de pandemia de coronavirus.

Fotbal fără spectatori, curse în spatele ușilor închise, măsuri de securitate în restaurante etc. Totul, absolut totul, a fost afectat de COVID-19. Chiar și războiul giganților fast-food, cum ar fi Burger King și McDonald’s, relatează as.com.


Pentru că, în cele din urmă, ambele au fost afectate într-un fel sau altul. Pentru prima dată, și fără a servi ca un precedent, Burger King le-a cerut clienților săi, printr-o postare pe contul său din Marea Britanie care a devenit deja viral, să consume la eternul rival, McDonald’s.

 

 

„Comandă de la McDonald’s”

Cu acest imperativ, lanțul de fast-food își denumește declarația, în care îi reproșează COVID-19 pentru această decizie. “Nu ne-am gândit niciodată că vă vom cere să faceți acest lucru. Restaurantele pun mulți angajați pe străzi și chiar acum au nevoie de sprijinul dvs. Deci, dacă doriți să ajutați, începeți să comandați mâncare acasă.”

În text, pe lângă marele său rival pentru dominarea fast-food-ului, ei citează și pe alții. „Nu ne-am gândit niciodată că vă vom încuraja să comandați de la KFC, Subway, Domino’s Pizza, Pizza Hut, Five Guys, Greggs, Taco Bell, Papa John’s, Leon… sau oricare dintre magazinele independente de alimente pe care nu le-am menționat.”

În cele din urmă, lansează o mică suliță în favoarea produselor lor: „Comandarea unui Whopper este întotdeauna cea mai bună opțiune, dar nici comanda unui Bic Mac nu este atât de rea.”

Leave a reply