sâmbătă, ianuarie 22

Bucurie la Casa Albă: oficiali de rang înalt fericiți că scapă de Trump. ”S-a terminat! E tot mai singur aici”

0
2707

Surse apropiate Casei Albe citate de CNN au declarat că unii oficiali de rang înalt din cadrul Casei Albe și din echipa de campanie încep să se întoarcă în liniște și să se îndepărteze ușor-ulor de Trump, întrucât trecerea lui Biden în fața clasamentului din Pennsylvania și Georgia indică faptul că președintele nu va câștiga al doilea mandat.

„S-a terminat!”, a spus un consilier-cheie al administrației despre cursa prezidențială. Consilierul a continuat spunând că există îngrijorări cu privire la ceea ce va face Trump, dincolo de întrebarea dacă va recunoaște înfrângerea.

“Doamne, cine știe?!”, a spus consilierul când a fost întrebat ce ar putea face Trump în continuare, recunoscând că există mai mulți oficiali în campanie și Casa Albă care și-au dat cu mâna peste cap de supărare, văzând declarațiile false, de joi seară, în sala de presă a Casei Albe, când Trump a mințit în direct poporul american despre o fraudă electorală inexistentă.


Unii din campanie, a spus consilierul, s-au opus deciziei echipei Trump de a-i lăsa pe Rudy Giuliani și fiul lui Trump să facă acuzații nefondate de fraudă electorală.

Consilierul a spus că Trump își rezervă drepturile de a contesta rezultatele alegerilor, dar merge exact în direcția greșită.

Un consilier separat al campaniei l-a descris pe Trump ca fiind din ce în ce mai izolat în aberațiile sale despre alegeri furate. “Este tot mai singur aici”, a spus consilierul despre afirmațiile lui Trump de fraudă electorală.

Sursele au menționat, totuși, că există încă câțiva asistenți și aliați în jurul președintelui care îi spun ce vrea să audă. Acest lucru va continua drama, au adăugat sursele citate.

Un punct de presiune pentru Trump este că unii din administrație încep deja să privească dincolo de cursa din 2020 și spre 2024. Un consilier a spus că unii din interiorul administrației și GOP (Partidul Republican) încep să-și măsoare acțiunile pe baza ambițiilor pentru următorul ciclu de campanie.

VEZI ŞI:

Republicanii normali la cap se delimitează de Trump și îl acuză de ”nebunie”. ”E periculos pentru democrația noastră”

Nebunii care dau foc Americii! Trump jr. cheamă la ”război total”, ideologul-șef amenință cu ”capete în țepi” pentru salvarea ”broaștei obeze”

VIDEO. Cristian Diaconescu despre ridicarea vizelor SUA: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Se baricadează Trump în Casa Albă?!

Filmul momentului în care ABC, NBC și CBS au tăiat, în direct, transmisia la Casa Albă. ”Minciună, după minciună, după minciună…”

Leave a reply