sâmbătă, ianuarie 22

BUCOVINA: Soții Cozmiuc canotorii care iubesc șuieratul bărcii și viața din Bucovina

0
171

Podiumul mondial sau cel olimpic sunt țeluri pe care toți sportivii de performanță își doresc să le atingă, dar pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și a auzi imnul României e nevoie de mii de ore de antrenament, dar și de sacrificii pe măsură.Așa și pentru Marius și Ionela Cozmiuc.

Povestea soților Cozmiuc începe înainte de 2010, atunci când aceștia au fost selectați de Clubul Sportiv Școlar Orșova. De atunci și până acum, cei doi sportivi de performanță s-au dedicat întru totul sportului ce avea să-i ducă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Marius Cozmiuc a fost selectat în anul 2007 de către antrenoarea Mariana Maliș, în timp ce soția lui, Ionela Cozmiuc, a pornit pe frumosul drum al canotajului în anul 2009, fiind selectată de către antrenorul Cristian Maliș.


Azi, cei doi formeaza un cuplu atat pe apa, cat si-n viata de zi cu zi.Azi, cei doi, alaturi si de Ancuta Nicoleta Bodnar au ajuns un brand, nu numai pentru canotajul romanesc, cat si pentru Bucovina. Cinste lor!

Leave a reply