vineri, octombrie 7

Bode: „PNL este singura forţă adevărată de dreapta”

PNL a traversat o perioadă internă „zbuciumată”, dar este momentul „calmării interne” şi al „resetării politice”, a declarat, vineri, secretarul general interimar al partidului, Lucian Bode, menţionând că în 2024 liberalii trebuie să fie pregătiţi pentru „victorii pe linie” la alegeri.

Bode a prezentat la Consiliul Naţional al PNL, reunit la Poiana Braşov, obiectivele cu care candidează la funcţia de secretar general al partidului.

„Sunt onorat să fiu nominalizat pentru funcţia de secretar general al Partidului Naţional Liberal de către domnul preşedinte Nicolae Ciucă. Vă mulţumesc pentru încrederea acordată. Este o poziţie care mă responsabilizează enorm şi care implică foarte foarte multă muncă. Sunt pregătit pentru această şansă şi ştiu că vă am alături de acest drum al consolidării proiectului liberal. Doar împreună, uniţi şi solidari ne vom îndeplini cu succes obiectivele fixate. (…) Viziunea mea asupra modului de funcţionare şi organizare a Partidului Naţional Liberal pleacă de la regula celor ‘3D’ – dezbatere, decizie şi disciplină”, a afirmat el.

Potrivit lui Lucian Bode, după alegerile din 2020, PNL a traversat „o perioadă internă zbuciumată”. „Dar, gata, este momentul calmării interne a partidului şi al resetării sale politice. A venit vremea să începem să construim. Ne-am rezolvat problemele interne şi acum trebuie să trecem cu toţii la treabă”, a adăugat ministrul de Interne.

Bode a susţinut că PNL este „singura forţă adevărată de dreapta şi cel mai mare partid din această parte a eşicherului politic”, informează agerpres.

„Partidul Naţional Liberal trebuie să fie pregătit pentru victorii pe linie în 2024. Până atunci, avem de îndeplinit misiunea de a aduna sub sigla Partidului Naţional Liberal dreapta românească care rezonează cu viziunea şi principiile liberale”, a transmis el.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit vineri pentru alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale.

Leave a reply