Bode: „Creşterea de pensii şi politicile sociale nu poartă eticheta social-democraţiei”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, luni, că teme precum creşterea pensiilor şi politicile sociale „nu sunt apanajul stângii”, adăugând că este o greşeală ca acestea să fie „abandonate” de liberali altora.

„PNL s-a axat mereu pe a genera creştere economică prin investiţii, dar nu a ignorat nici categoriile vulnerabile. Totul este în balans, în echilibru. Să spunem lucrurilor pe nume aici, la Congresul Seniorilor liberali, iar voi să le spuneţi aceste adevăruri tuturor pensionarilor cu care vă întâlniţi. PNL a asigurat cele mai sustenabile creşteri de pensii în ultimii ani de când guvernăm şi conducem România.

Creşterea de pensii şi politicile sociale nu sunt apanajul stângii, nu poartă eticheta social-democraţiei. Este o greşeală politică să abandonăm altora aceste teme care, chipurile, nu ar fi liberale. Sunt temele României şi, bineînţeles, şi ale PNL„, a transmis Bode.

La rândul lor, parlamentarii liberali Alina Gorghiu şi Raluca Turcan au vorbit despre aceste teme, menţionând că PNL este partidul care a crescut pensiile de trei ori, scrie agerpres.

Leave a reply