Blestemul familiei Dragnea. Echipa patronată de fiul baronului ratează promovarea în Liga I, la ultima fază a meciului cu Rapid!

0
1509

Liviu Dragnea nu are nici noroc. Familia sa, măcar, dacă nu el personal. Nu din cauza unui eveniment petrecut la Penitenciarul Rahova sau a vreunei noi anchete penale, ci urmare a unei întâmplări de infarct al cărei martor a fost fiul său, patronul echipei de fotbal Turris, din Turnu Măgurele (Teleorman), orașul controlat de marele baron aflat acum în închisoare.

Meciul Rapid-Turris, minutul 95, ultimul al meciului. Echipa lui Dragnea-junior conduce cu 1-0 pe terenul ”leșinaților” din Giulești (așa i-au numit pe jucătorii vișinii suporterii adunați la stadionul din Regie, acolo unde s-a jucat meciul). La acest scor, echipa din Teleorman e calificată în Liga 1.

Ce vis pentru familia Dragnea!

Dar iată o fază care nu spune nimic:  se lasă cu un fault chiar la marginea careului Turris. Rapidul pune mingea jos și jucătorul desemnat să tragă la poartă caută un loc printre marea de tricouri galbene (Turris). Șut și…gol, nuuuu, nu e gol! Mingea sare ca la ping-pong, nimerește un jucător al Turris, sare înapoi în afara careului de unde un alt jucător al Rapidului trage la poartă și… GOOOOL!!!

Rapidul egalează la 1-1. Incredibil final! Egalul nu ajută cu nimic echipa de sub podul Grant, care avea nevoie de victorie pentru a spera la promovarea în prima ligă de fotbal.

Dar rezultatul face altceva și mai rău: îngroapă echipa patronată de beizadeaua lui Liviu Dragnea, care la acest scor pierde calificarea!

Asta da, sentință dură!

O nouă durere pentru familia baronului ce a controlat România între 2016 și 2019.

Aparent, Ponta a fost dușmanul lui Dragnea. În realitate, l-a umplut de ani pe când era premier

Mai ales că Turris-Oltul Turnu Măgurele, echipa lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, abia ce a primit licența pentru Liga 1 în cadrul Instanței de fond, după ce anterior i s-a respins cererea de licențiere.

Compania sa Nutrelo Grup finanțează echipa de fotbal Turris Turnu Măgurele, care a avut un început de sezon fantastic. Turris a fost o vreme chiar liderul Ligii a II-a de fotbal, surclasând formații cu prețenții și bugete de milioane ca Rapid, Universitatea Cluj, Petrolul Ploișeti sau FC Argeș.

Ascensiunea echipei finanțate de Junior nu ar fi fost posibilă dacă tatăl, aflat, azi, în pușcărie, nu i-ar fi construit, din bani publici, infrastructura sportivă necesară.

La Turnu Măgurele, orașul unde Valentin Dragnea domiciliază și are afaceri, Compania Națională de Investiții a alocat 4,5 milioane de euro pentru ridicarea unui stadion modern. Finanțarea a fost aprobată de Guvernul Ponta. Decizia a fost una arbitrară și politică. Pe atunci, Turris se afla în Liga a III-a.

Leave a reply