Blasfemie: Dan Voiculescu ”lipit” de Joe Biden și atac la ”zâmbetul dictachiorului Băsescu Traian”

3
1569

Dan Voiculescu face ce-a făcut dintotdeauna: dirijează din umbră politicieni, ziariști, oameni influenți. Au trecut mai bine de 5 ani de când Antena 3 îl făcea pe Klaus Iohannis traficant de copii și vânzător de organe și nici până azi mogulul și oamenii săi nu și-au cerut iertare pentru acel linșaj ordinar.

Dar atacul nu l-a ajutat pe Victor Ponta să ajungă la Palatul Cotroceni. Linșajul anti-Iohannis nu a funcționat nici în 2014, nici în 2019. Iar actualul președinte a refuzat să calce vreodată în studioul Antenei 3.

Cu toate acestea, Dan Voiculescu lucrează din umbră. El sau fanaticii săi susținători. Bunăoară, grupul de Facebook ”Dan Voiculescu – Președintele Tău” comite azi o blasfemie: îl compară pe mogulul Antenelor cu Joe Biden, câștigătorul alegerilor din SUA.

De ce fac asta? Voiculescu pierde teren de la an la an, iar cartea anti-justiție și anti-UE jucată d epres alui mai ales în anii Ponta-Dragnea nu l-a ajutat. Dimpotrivă, a fost condamnat definitiv pentru corupție (deși a rămas cu mulți bani). Iar trendul României pro-occiddentale merge înainte, în timp ce mogulul și cercul său de influență e pe contrasens.

De aceea, prin artificii precum cel de mai jos, încearcă să-și cosmetizeze imaginea, prin asocieri forțate și chiar jignitoare cu lideri de tipul lui Biden, un susținător al justiției.

Postarea în care Dan Voiculescu este comparat cu Joe Biden

Captură Facebook

 

”Spune sincer, ce este mai plăcut decât zâmbetul unui Președinte victorios?

Întotdeauna oamenii care au în sânge pedigree-ul de lider au o carismă aparte care atrage electoratul umanist atât de dreapta cât și de stânga.

Înainte de câștigarea alegerilor, 

Joe Biden

 a savurat cartea Domnului Profesor Universitar „Lupta politică”, înțelegând pe deplin ce înseamnă Umanismul pragmatic și cum poate ieși victorios din clinciurile electorale.

Doar perspectiva Umanismului Pragmatic poate reda pe fața fiecaruia dintre cei 7,4 milioane de români onești zâmbetul bunăstării și prosperității, alături de o pensie generoasă însoțită de o porție zdravănă de varză călită cu cârnați oltenești!

Nu putem spune la fel despre zâmbetul dictachiorului Băsescu Traian care prin dinții săi gălbejiți plini de gălbează nu poate transmite decât o stare de depresie și indispoziție amintindu-ne de cei 10 ani răi de recesiune economică.”

 

 

 

VEZI ŞI: 

Cum va arăta România cu PNL: 1.000 euro leafa medie, 1.000 km de autostradă, pensii și alocații mai mari

În ciuda PSD: Florin Cîțu va fi ministrul Finanțelor în Guvernul PNL-USRPLUS-PMP!

Ciolacu minte, minte și iar minte. Acuză PNL pentru datoriile României făcute de PSD, măcar de la Dragnea încoace

Clotilde știe și să ”muște”, iar DNA poate înhăța. Se strânge lațul în jurul fostului primar PSD Tudorache?

3 comments

  1. Daniel 23 noiembrie, 2020 at 13:03 Răspunde

    Tinere, pagina aia e o pagina fake, de satira, nu apartine persoanei pe care tu o mentionezi, este cu titlu de gluma dar se pare ca umorul e foarte fin incat ti-a trecut pe la urechi, daca in loc sa scrii ca sa ocupi spatiul si timpul te-ai fi obosit sa vezi mai multe postari ale paginii ti-ai fi dat seama dar asta inseamna interes si timp acordat subiectului, cine mai are asa ceva in era vizualizarilor, nu?

Leave a reply