sâmbătă, decembrie 9

Biden răspunde la testul pozitiv al coronavirusului lui Trump: „Jill și cu mine ne trimitem gândurile … pentru o recuperare rapidă”

0
570

Vineri dimineață, Joe Biden a scris pe Twitter că el și soția sa, Jill, își trimit gândurile către președintele Trump și prima doamnă Melania Trump și le doresc „o recuperare rapidă” după ce au aflat că familia presidenţială au rezultate pozitive la COVID-19.

Candidatul la președinția democratică a subliniat: „Vom continua să ne rugăm pentru sănătatea și siguranța președintelui și a familiei sale”.

Biden și Trump au împărțit aceeași încăpere, marți seară la Cleveland – Ohio, când au dezbătut pentru prima dată la alegerile prezidențiale din acest an. Moderatorul dezbaterii și gazda „Fox News Sunday”, Chris Wallace, a declarat vineri că cei doi candidați s-au aflat la aproximativ opt metri distanță.

Nu există nicio ştire din partea campania Biden dacă fostul vicepreședinte a fost testat până acum pentru coronavirus – sau dacă va fi testat.

În august, campania Biden a spus că fostul vicepreședinte și colegul său de funcție, senatorul Kamala Harris din California, vor fi testați în mod regulat pentru COVID-19 și că campania va face public rezultatele dacă oricare dintre candidați ar fi testat pozitiv.

Biden era programat să facă campanie vineri în Michigan. Nu se știe încă dacă programul său era modificat.

În timp ce președintele a organizat mitinguri mari, cu mulți dintre susținătorii săi care nu purtau măști sau nu erau distanțați social unul de celălalt, Biden a organizat evenimente la scară redusă, cu persoane care participau purtând măști și distanțați social.

Leave a reply