sâmbătă, septembrie 24

Belgrad: A fost oare ultimul meci al lui Șumudică la CFR Cluj?

0
589

Marius Șumudică (50 de ani) are șanse tot mai mici să rămână la CFR Cluj, după eșecul usturător suferit contra celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4, în prima manșă a play-off-ului Europa League. 

In miez de noapte, CFR Cluj a suferit cea mai drastică înfrângere din istoria clubului în preliminariile cupelor europene, iar soarta lui Marius Șumudică pare pecetluită. Patronul Neluțu Varga stabilise un obiectiv ambițios, calificarea în grupele Ligii Campionilor. Nu doar că a fost ratat, dar nici grupele Europa League nu vor fi accesibile „feroviarilor”.

Astfel, dupa terminarea partidei, MARIUS SUMUDICA, MARIAN COPILU si IOAN IVASCU au intarziat 20 minute, de la terminarea partidei, in zona bancilor de rezerva, in timp ce restul delegatiei era demult la vestiare.

Proprietarul clubului era supărat din cauza eliminării din Champions League, în disputa cu Young Boys, și se gândea deja să-l înlocuiască pe Marius Șumudică. Compromiterea calificării și în grupele Europa League cântărește decisiv. Șansele ca Șumi să își păstreze postul sunt extrem de mici.

Varga și-a impus forța o singură dată de când e proprietarul clubului, atunci când l-a demis pe Edi Iordănescu ca urmare a eșecului cu Malmo, 0-1 la Cluj, în preliminariile Ligii Campionilor. Urma returul, dar „Neluțu” nu a avut răbdare.

  • Marius Șumudică, anunț despre viitorul său la CFR Cluj

La finalul partidei pierdute de CFR Cluj cu Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică a ținut să lămurească situația. Antrenorul principal al campioanei României a transmis că nu vrea să plece de la formația din Gruia, chiar dacă are ofertă din Turcia.

 

Leave a reply