Băsescu despre Roman, Babiuc, Videanu sau Berceanu, în comparație cu miniștrii USRPLUS: ”Erau oameni grei”

1
371

Europarlamentarul Traian Băsescu reacţionează la comparaţiile apărute în analizeze publice între Guvernul Cîţu şi Guvernul Ciorbea. În 1998, Băsescu a fost, alături de PD, vârf de lance în războiul cu premierul Ciorbea, care a dus la căderea guvernului CDR.

“E uşor de făcut paralela politică, dar v-aş aduce aminte ce garnitură avea la vremea aceea PD. Era Petre Roman, era Babiuc, era Radu Berceanu, era Duvăz, Videanu. Era o garnitură de oameni destul de grei. USR nu are o garnitură cu care să aibă suficientă importanţă pentru un astfel de război. Nici nu cred că va fi un război. Sunt declaraţii care foarte curând vor fi închise, dintr-un motiv simplu: cum ar arăta USR în opoziţie, alături de AUR şi PSD. În primul rând, ar fi pur şi simplu umbriţi în opoziţie de PSD, care e un partid mult mai mare şi mai experimentat. În al doilea rând, modul în care USR poate să dovedească ceva este având un mandat de succes la guvernare. În opoziţie nu poţi să demonstrezi. Mi se pare că aruncăm prea uşor termenul criză politică. O criză politică e când ai un guvern căzut, e când se rupe o coaliţie de guvernare. Nu suntem într-o situaţia de criză politică. Avem un ministru remaniat. Ce criză politică e aceea?”, a afirmat Băsescu, la B1 TV.


Sursa: stiripesurse.ro

1 comment

  1. Ben-Zen 19 aprilie, 2021 at 18:10 Răspunde

    N-a existat “garnitura” pana in prezent care sa ma faca sa sper ca lucrurile se indreapta in tara asta. Incepusem sa clipesc putin cu un ochi, dar tocmai ce mi-a tras Catu o zmetie de m-a bagat in bezna iar.

Leave a reply