miercuri, ianuarie 26

Baronul Paul Stănescu instigă la violență împotriva lui Florin Cîțu: ”Îl vor lua românii cu pietre”

0
3746

Baronul PSD de Olt este în continuare un grobian iresponsabil. Nici n-a venit bine de la Palatul Cotroceni că a început să instige public la violență împotriva lui Florin Cîțu, propunerea PNL pentru postul de prim-ministru.

„Dacă îl vom avea prim-ministru pe Florin Cîțu, vă dau scris: în șase luni îi vor lua românii cu pietre. Felul în care PNL a gestionat această țară este dezastruos, o spun cifrele”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3


Declarație este și o instigare publică pedepsită de Codul Penal pentru fapte cu violență, dar și o prostie mincinoasă marca PSD.

PNL a gestionat țara de ”n” ori mai bine decât PSD, mai ales că Guvernul Orban a avut împotriva sa majoritatea ostilă a ”Ciumei Roșii” formată din PSD, ALDE și Pro România.

În plus, toți cei trei ani înainte de 2019, PSD nu a făcut decât să pună bombe interne împotriva României, demolându-și singur trei guverne și punând toate tunurile pe justiție pentru salvarea unor Dragnea, Ciordache, Ciolacu, Paul Stănescu&co.

Economia a fost lăsată în pragul falimentului, de aceea Florin Cîțu poate fi considerat un salvator ca ministru de Finanțe.

”Te-ai împrumutat de 150 de miliarde. Unde sunt, Cîțule, banii?”, a declarat Stănescu, la Antena 3, vorbind doar pentru proști, pentru că orice om cu cap știe, după potopul lăsat de PSD în bugetul supraîndatorat, că România s-a împrumutat ca să acopere găurile făcute de guvernele Dăncilă, Tudose și Grindeanu.

PSD pune la cale un nou sabotaj intern

Conducerea PSD este e cale să dea o nouă lovitură României, după ce, din 2016 încoace, doar asta face partidul condus de Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și, mai nou, Marcel Ciolacu.

Surse politice citate de Digi 24 spun că liderii PSD iau în calcul să boicoteze ședința de constituire a noului Parlament din cauza supărării legate de felul în care vor fi împărțite funcțiile de șefi de comisii de specialitate.

Dacă se va forma o coaliție anti-PSD de Dreapta, atunci PNL, USRPLUS și UDMR vor ocupa cele mai importante poziții din structura viitorului for legislativ.

Or, pentru a-i speria pe cei din coaliția majoritară, Ciolacu, Dîncu&co vor să blocheze formarea Parlamentului rezultat după alegerile din 6 decembrie.

Axa Tăriceanu-Dragnea-Ciolacu a protejat corupția politică

Validarea celor două camere ale viitorului legislativ se face cu 2/3 din deputați și 3/4 din senatori, cu condiția ca toi să depună jurământul de credință.

Regulamentul Camerei Deputaților și al Senatului spune că parlamentarii care refuză să depună jurământul sunt invalidați, deci PSD își asumă un mare risc prin această amenințare.

În plus, blocând formarea Parlamentului, PSD lovește o dată plus România din interior, mai ales în plină pandemie, cum a făcut de un an încoace, prin sabotarea Guvernului Orban și prin încurajarea populației să nu respecte măsurile de protecție anticoronavirus.

De amintit că, după ce a ajuns la putere în urma alegerilor de acum 4 ani, PSD nu a făcut nimic bun pentru țară, din dorința lui Liviu Dragnea de a se juca de-a politica în interes personal.

Dragnea și-a dat jos trei guverne PSD – Grindeanu, Tudose, Dăncilă – cu scopul de a-și vedea aprobate măsurile pentru salvarea politicienilor cu dosare penale.

Din 2016 și până în 2019, România a pierdut trei ani și foarte mulți bani. Iar din 2019 când a venit la putere Guvernul PNL, PSD n-a făcut altceva decât să-l saboteze cu ajutorul majorității parlamentare formate din PSD, ALDE și Pro România.

În ciuda acestui dezastru, 30% din români au votat cu PSD și la ultimele alegeri din 6 decembrie, demonstrând că le place răul mai mult decât binele.

Sabotarea formării noului Parlament este ultima acțiune antinațională a PSD.

Marcel Ciolacu minte cu nerușinare. Cică nu s-a văzut cu baronul AUR!

George Simion a vândut partidul baronilor PSD la întâlnire secretă

Atunci când nu amenință și nu plănuiesc sabotaje anti-România, liderii PSD fac ce știu ei mai bine, în afară de pariul pe hoție: mint.

Vasile Dîncu și Marcel Ciolacu au fost surprinși de paparazzi la o clădire din Cartierul Primăverii în care a intrat și liderul AUR, George Simion.

În timp ce Vasile Dîncu a recunoscut întâlnirea cu baronul AUR, Marcel Ciolacu minte în față opinia publică din România, folosind formule eufemistice prin care vrea să scape de rușinea asocierii cu un partid indezirabil.

”Nu am avut o întâlnire cu George Simion. Am avut o discuție telefonică. Ne-am contactat unul pe altul. Am făcut rost de telefoanele unul celuilalt. Nu are importanță cine a sunat primul”, a spus Marcel Ciolacu, de la sediul PSD, după negocierile de azi de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că a avut, joi, o întâlnire cu unul dintre co-preşedinţii AUR, George Simion, însă susţine că a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o întâlnire politică.

VEZI ŞI:

”Fauna” AUR la Cotroceni: trădători, bătăuși, circari, scandalagii. George Simion, de mână ”pe sub masă” cu baronii PSD

Ciolacu minte românii în față: ”Nu m-am întâlnit cu George Simion de la AUR”. Imaginile vorbesc de la sine

Interviu BBC: „Vom avea soldați-roboți și roboți-soldați. 70% din oameni trăiesc în Facebook sau Twitter. Controlezi mintea, ai puterea”

BREXIT. Pericol de criză alimentară în Marea Britanie. Coadă imensă de TIR-uri, supermarketurile fac provizii, populația se teme

 

Leave a reply