Baronul Morega, ex-PNL, prefectul Morega – USR, primarul Morega – PSD. România reală a ”oamenilor noi”

Indiferent de guvernare, clanul baronului penal Dan Ilie Morega cade mereu în picioare. Așa a fost și în vremea PSD, și a PNL-lui Tăriceanu (când senatorul liberal de atunci Morega a fost condamnat definitiv la închisoare), și acum în guvernarea PNL-USRPLUS-UDMR când, foarte abil, baronul a făcut un pas în spate, dar și-a plasat oamenii în poziții-cheie: ginerele – prefect USR de Gorj, nepotul – primar PSD la Motru, al doilea oraș din județul lui Brâncuși.

Cu alte cuvinte, s-a ales praful de sloganul ”oameni noi în politică”. Sunt tot ei, care ce fac? Ce știu mai bine: ”mulg” resurse publice și lasă răni adânci pe trupul statului (vezi primul video de mai jos cu polițistul care a avut de suferit pentru că și-a permis să-l oprească în trafic pe marele baron) și chiar al mediului înconjurător (vezi al doilea video, cu molozul aruncat pe malul râului, în parohia nepotului Morega, otrăvind mediul).

Practic, asfixiază România, pe toate planurile, în timp ce, la TV, guvernanții noi și vechi ne promit ”schimbare”, ”reforme”, ”anticorupție” și ”reconstrucție”.

Jurnaliștii de la Târgu-Jiu TV au făcut o amplă investigație despre cazul polițistului care a luat în serios modelul de succes al lui Marian Godină, la Brașov. Doar că, în Gorjul mafiei transpartinice, a sfârșit rău după ce l-a oprit în trafic pe baronul multimiliardar.

”Dan Ilie Morega îi dă ordin lui Decebal Drăghiea, șeful IPJ Gorj, să-l bage pe polițist în evaluare psihologică și să-l scoată cum trebuie, scriu reporterii.

”Șeful Poliției se execută, polițistul e declarat inapt și i se retrage dreptul de port-armă. A doua zi e transferat la sute de kilometri depărtare de acasă și de acest județ capturat de mafie”, dezvăluie gazetarii.

Întreaga investigație – mai jos:

”Uniți salvăm” a devenit ”mână-n mână distrugem” mediul înconjurător

Disperați, oamenii sătui și-așa de-atâta praf de cărbune, au sunat la prefectul județului, Corneliu Răducan Morega, să ia măsuri urgente de salvare a vieții verzi, dar cum să facă el așa ceva de vreme de vreme ce acuzatul era nepotul socrului său?Nu departe de locul unde ”urmașul” lui Marian Godină era executat de baron, nepotul lui era surprins girând o acțiune de atac la mediul înconjurător: moloz aruncat pe malul râului în orașul păstorit de Cosmin Morega, nepotul baronului (PSD).

Găsiți în textul de după video-ul de mai jos apelul disperat al locuitorilor din Motru, dar nimeni nu-i bagă în seamă: nici prefectul numit de Guvernul Cîțu, nici justiția, nici Poliția, nimeni și nimic.

Florea Preda (USR), aliatul PSD

Că oamenii clanului Morega nu se mai jenează nici măcar de rușinea lumii o arată și luxul afișat cu nonșalanță în văzul lumii.

Cosmin Morega a primit cadou de la unchiul lui o limuzină Jaguar, după ce a câștigat Primăria Motru. Să fie baronul atât de generos din fire? Sau știe că își va recupera rapid investiția, odată ajuns primar nepotul său?

Oricum, milioane de euro plătite de oamenii din Motru ca taxe și impozite au ajuns, cu ajutorul lor, pe mâna clanului Morega.

Dar acesta nu le-ar putea gestiona fără votul consilierilor. Și cine îl ajută pe Cosmin Morega să voteze bugetul, după modelul Piedone în Sectorul 5? Simplu: USRPLUS.

Florea Preda, șeful USR Motru (alăturat), are soția angajată în… Primăria condusă de Morega! Alianța PSD-USRLUS a mers unsă la Motru, iar nepotul baronului are acum liber să cheltuie banul public cu voia oamenilor lui Barna și Cioloș din Gorj.

Mesajul disperat adresat statului român impotent în fața clanului Morega

”Garda de mediu!!!! Poliția!!! Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru!!! Vă rugăm să vă sesizați !!! Caz incredibil la Motru!!! Primarul își bate joc de mediu și de cetățeni!!!! S.C. Direcția Publică Motru S.A., societatea consiliului local, începând cu data pe 30 aprilie 2021, de când i-a expirat mandatul directorului, este actualmente sub directa conducere, ilegală, a “primarului gospodar” Morega Costel Cosmin, primar care nu pierde nicio zi pentru a-și arata faptele ,,mărețe” pe care le face în Municipiul Motru. Vineri, 07.05.2021, orele 11.00 si luni, 10.05.2021, orele 08.00, prin ordin direct, Morega ( fără documente) a trimis 2 utilaje ( un multifuncțional cu nr. MOTRU 0436, aparținând Direcției Publice Motru și un camion care deservește lucrarea executării noului bloc din zona A-uri cu nr. de înmatriculare GJ44EWX) care au ridicat 2 transporturi de resturi de plăci de beton de lângă Ștrandul Municipal Motru, aleea Marului nr 11, de pe domeniul public si le-au aruncat pe malul râului Motru, la 10 metri de podul ce face trecerea către satul Râpa, sat component al Municipiului Motru. Uluitor, incredibil! De nenumărate ori garda de mediu a avertizat și obligat primăria să igienizeze zona râului Motru, iar acum cel ce trebuia să vegheze la păstrarea ordinii și curățeniei ( cum se bate cu pumnii în piept) produce un mic dezastru ecologic. Morega ia gunoiul, mizeria, rahatul de la ușa unora și o duce plocon la ușa altora, cetățeni de rangul 2. Reaua credință este ușor de observat, mai ales ca acea zona este cea mai des frecventată de cetățenii orașului Motru pentru relaxare, pentru un picnic în familie. Manevrele au fost coordonate de consilierul personal al primarului Morega, Ardeiu Marian, fost edil la Samarinești. Rugăm pe aceasta cale organele abilitate să-și facă datoria, să ia măsurile necesare, să sancționeze acest primar care consideră ca orașul Motru este proprietatea lui personală. Actualmente primarul conduce orașul prin telefon, prin pagina lui de Facebook, dând impresia că este în oraș și, în cârdășie cu secretarul Primăriei Motru, Gina Stroescu, au blocat funcționarea normală a administrației locale. Direcția Publică a devenit jucăria favorită, în a face acțiuni ilegale, societatea fiind în pragul dizolvării, nu are Consiliul de Administrație, nu are director.”

(Sursa: Motru Știri – Facebook)

1 comment

  1. Poiana 12 mai, 2021 at 22:41 Răspunde

    Asteptam o lege foarte serioasa, pentru interzicerea traseismului politic? Cum se poate asa ceva? Si nu e deloc singurul intr-o astfel de situatie. E jale!

Leave a reply