sâmbătă, iulie 20

Barna este dezamăgit de întâlnirea, cu preşedintele Johannis

0
621

„Speram ca  dupa aceasta intalnire  sa  se vina cu o solutie, din pacate  intalnirea de azi a fost o  informala.  I-am spus ca singura solutie este prezentarea unui nou nume pentru Premier. Am fost dezamagit de aceasta intalnire, iar mesajul intalnirii de azi, cel al presedintelui a fost ca, ‘ne aflam intr o situatie complicata’, au fost primele cuvinte ale lui Dan Barna, la intalnirea cu mass media, de marti.

Copresedintele USR PLUS s-a referit  si la situatia motiunii depuse in Parlament, declarand ca: „vedem insa ca, in Parlamentul Romaniei asistam deja la o noua realitate , cu o majoritate, unde PSD ul  incalca grosier toate drepturile. Florin Citu trebuie sa plece, dar lasati ca motiunea de cenzura sa se intample, nu transformati Romania, intr-un stat bananier”

Referitor la demisiile depuse azi la guvern, de catre fostii minisitrii USR PLUS, Barna a spus ca: „demisiile au fost anuntate de ieri seara si depuse azi, iar acest Guvern a expirat, noi nu ne jucam cu demisiile. Nu facem bambilici cu aceste demisii. Da, inca exista foarte mult spatiu de negocieri, insa doar printr-un gest de onoare al Premierului, cel  al demisiei, doar asa coalitia  mai poate sa mai existe.”

 

 

 

Leave a reply