Aveți o idee deșteaptă în turism? 100.000 de euro vă așteaptă!

0
945

Se caută startup-uri inovatoare din întreaga lume care să revoluționeze turismul. Cele mai bune 30 de startup-uri vor fi selectate și premiate în competiția internațională Dubai Tourism Startup – Futurism care va avea loc în octombrie, anunță startupcafe.ro.

Concursul are două categorii – ospitalitate și experiența vizitatorilor. În competiție se pot înscrie atât persoane fizice cât și startup-uri care își vor prezenta soluțiile inovatoare în fața investitorilor și fondurilor mari cu capital de risc.

Inițiatorii vor să finanțeze idei și planuri de afaceri care să dezvolte sectoarele călătorie și turism ale orasului.

Fiecare proiect va fi analizat și jurizat de un grup de experți, iar primii 30 de participanti vor avea asigurat un spațiu expozițional la ediția din acest an a GITEX Technology Week. (8-12 octombrie).

Totodata, pentru fiecare categorie vor fi selectați trei câștigători, care vor primi acces la experți în turism din Dubai, precum și consiliere din partea liderilor din industrie pentru a-și transforma viziunea în realitate.

Valoarea totală a premiului este de 100 000 de dolari, suma fiind impartită pentru cei sase câștigători ai subcategoriilor „Ospitalitate” și „Experiența vizitatorilor”. Competitia este organizata de Departamentul de Turism si Comert Dubai in colaborare cu GITEX Future Stars.

Înscrieriile în concurs se pot face până la începutul lunii septembrie. Mai multe informații puteti accesa pe pagina evenimentului.

Leave a reply