sâmbătă, iulie 20

Avem PRIMAR! Nicușor Dan preia oficial Capitala și începe reconstrucția după potopul Firea

0
2680

Tribunalul Bucureşti l-a validat, luni, pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general al Capitalei, relatează Agerpres.

„Validează mandatul de primar general al municipiului Bucureşti ales la alegerile autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020 în persoana domnului Dan Nicuşor Daniel. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al municipiului Bucureşti cu obligaţia aducerii la cunoştinţa publică prin afişare la sediul unităţii administrativ teritoriale, în termen de cel mult 24 ore de la comunicare. Cu drept de apel pentru cei interesaţi în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţa publică, cererea de apel urmând a fi depusă la tribunal”, se arată în decizia tribunalului.

Potrivit datelor finale ale AEP, candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei, obţinând 42,81% din voturi (282.631).

Gabriela Firea, candidat din partea PSD, a întrunit 37,97% din preferinţele bucureştenilor, reprezentând 250.690 voturi.

Pe 3 octombrie, Gabriela Firea declara că alegerile locale din 27 septembrie au fost câştigate „prin fraudă, măsluire, viciere”, precizând că va merge „mai departe” în Justiţie.

Ulterior, ea anunţa că, după analiza finală a Biroului Electoral Central, va depune o plângere la Parchet pe tema „viciilor” de la alegerile din Bucureşti.

Dar aceste acțiuni ale fostei primărițe nu sunt altceva decât continuarea planului de sabotare a bucureștenilor și a oricui încearcă să scoată primul oraș al țării din mâinile clanurilor.

Urmare a acestui tip iresponsabil de a face politică, Bucureștiul a ajuns azi rușinea Europei, fiind singura capitală de pe continent fără centură ocolitoare, cu cel mai ridicat grad de poluare și cele mai mici suprafețe de spații verzi, având cartiere întregi fără apă caldă în secolul XXI, cu un trafic sufocat ca nicăieri în lume și transport în comun realizat cu cele mai rudimentare mijloace de călătorie urbană.

Nicușor Dan are șansa de a schimba tot acest peisaj apocaliptic. Nu va fi ușor și va lua mult timp, dar măcar bucureștenii au o șansă de a schimba ceva ce părea imposibil.

Leave a reply